dsk pisze:Borsuczy, "Muj kompóter"? Dobrze, że Pyra nie ma wjazdu na Twoją maszynę.
Pyra też ma poczucie humoru
Swoją droga bardzo dawno temu mieliśmy dyktando w szkole, i zaczęło się.
"Wschód słońca rozjarzył..."
Kolega napisał jedno słowo i odłożył długopis, na pytanie nauczyciela dlaczego nie pisze, powiedział, że już zna ocenę. Napisał "fzhut" i dostał "5"
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Moja nauczycielka j. polskiego była mistrzynią świata i okolic w krótkich dyktandach, takich jednozdaniowych...
"Gżegżółka nażarła się rzeżuchy i porzygała się".
...Dziękuję, pozamiatane.
Na ferie byłem na jednej z najlepszych wycieczek w życiu i jedną z wielu atrakcji była jazda samochodami terenowymi po pustyni do takiej wioski:
Wioska - a właściwie plan filmowy do Star Warsa (ciekawe ilu z was poznało ) jest już trochę zniszczona przez turystów i ze starości, mimo tego nadal ma swój klimat .
Co ciekawe na trzecim zdjęciu jako element planu użyto monitor od terminalu(?) VT220.
Witam
No wiesz... takie proste pytania zadawać Mos Eisley na Tatooine.
Na drugim zdjęciu, to zdaje się kantyna z epizodu IV.
Oj pojechało by się tam...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Przerobiłem rower na e-rower i jestem zadowolony z efektów. Muszę jeszcze zrobić skrzyneczkę do akusów (na razie są na taśmie klejącej) i dołożyć wskaźniki (alarmy) rozładowania i przetestować zasięg.
Poza tym nie ma to jak sobie wziąć dzień wolnego i odrobić trochę zaległości w domu
To i ja się dopiszę parter i płyta nad parterem w moim domku już są wykonane. Ściany na piętrze częściowo już też (a mieliśmy zaczynać dopiero w kwietniu ).