Witam.
Czasem przeglądam Kickstartera lub podobne serwisy, pomysły jakie mają różni ludzie są niesamowite. Dziś szukając czegoś innego znalazłem latarkę z zoomem sterowanym cyfrowo.
Pierwsze skojarzenie to adaptacyjne światła samochodowe np. Opla, ale po spojrzeniu na jeden z obrazków widzę, że są 3 rodzaje diod i cztery "tryby" ich używania.
Niemniej jako ciekawostka - do obejrzenia.
Pozdrawiam.
P.S.Dziś to już drugi link do tego serwisu ode mnie. Nie chcę go reklamować nachalnie, więc powstrzymam się od kolejnych
Latarka z zoomem cyfrowym i wyświetlaczem OLED.
Latarka z zoomem cyfrowym i wyświetlaczem OLED.
Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah
Ostatnio zauważyłem że kickstarter jest maszynką do napchania portfeli "cwaniaków"
Jeszcze trochę wymyślą łożysko z kwadratowymi kulkami i będą potrzebować 50.000$ na rozruch
Jeszcze trochę wymyślą łożysko z kwadratowymi kulkami i będą potrzebować 50.000$ na rozruch
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Witam.
Mnie najbardziej rzucają się w oczy projekty typy "nie mam kasy ale jestem młody i chcę pozwiedzać, to kupcie mi samochód i opłaćcie trasę"
Z drugiej jednak strony: jeśli ktoś ma życzenie i uważa że go na to stać, to wpłaca pieniążki na taki projekt. A w zamian dostaje np. pocztówkę. Wolność
Pozdrawiam.
Mnie najbardziej rzucają się w oczy projekty typy "nie mam kasy ale jestem młody i chcę pozwiedzać, to kupcie mi samochód i opłaćcie trasę"
Z drugiej jednak strony: jeśli ktoś ma życzenie i uważa że go na to stać, to wpłaca pieniążki na taki projekt. A w zamian dostaje np. pocztówkę. Wolność
Pozdrawiam.
Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah