Kolejny convoy c8 wadliwy, słyszalne pwm
Forum się rozrasta i rozwija, więc to normalne, że trafiają tu nie tylko sami entuzjaści z życzliwym i koleżeńskim podejściem do spraw forowych. Oby tych "niedopasowanych" było jak najmniej.
Jak widać nie tylko ja nie potrafię bezwarunkowo zaakceptować takiego podejścia do tematu (domaganie się zwrotu wszystkich kosztów zakupu ogniw po 2 miesiącach gdzie wysyłki kosztują więcej niż ogniwa czy zakładanie sprzedawcom z Chin sporów na Paypalu, bo się rozmyśliłem).
Jak widać nie tylko ja nie potrafię bezwarunkowo zaakceptować takiego podejścia do tematu (domaganie się zwrotu wszystkich kosztów zakupu ogniw po 2 miesiącach gdzie wysyłki kosztują więcej niż ogniwa czy zakładanie sprzedawcom z Chin sporów na Paypalu, bo się rozmyśliłem).
Jedni potrafią spokojnie podejść do sprawy, inny mają narwany charakter i działają impulsowo, najpierw robią potem rozważą. Ile ludzi tyle charakterów. Myślę, że skoro koledzy sobie już wyjaśnili problem, w sposób im znany ( i niech tak zostanie ),nie ma co bić już piany i podsycać ciągle ognia. To forum jest znane z poszanowania drugiego użytkownika i ma pod tym względem wysoką reputację i myślę, że takie nagonki tego poziomu nie podtrzymują. Zawsze zdarzają się jakieś spięcia i to nawet w największej sielance, ale osobiście załatwiłbym takie walki na noże przez PW.
Nie wiem czy wolno mi się wyrażać w tej sprawie, bo nie brałem w tym bezpośredniego udziału i sędzią też nie jestem i być nie zamierzam, ale takie jest moje zdanie.
Nie wiem czy wolno mi się wyrażać w tej sprawie, bo nie brałem w tym bezpośredniego udziału i sędzią też nie jestem i być nie zamierzam, ale takie jest moje zdanie.