Kolejny convoy c8 wadliwy, słyszalne pwm

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Panaracer

Post autor: Panaracer »

Kolego G. ale mi chyba wyślesz te sprawne latarki ? :)
Gluter

Post autor: Gluter »

Tak to nie są latarki z tematu.
Baterie zamówiłem gotowe do pracy w latarce, nie z nadlanym plusem.
dsk

Post autor: dsk »

Forum się rozrasta i rozwija, więc to normalne, że trafiają tu nie tylko sami entuzjaści z życzliwym i koleżeńskim podejściem do spraw forowych. Oby tych "niedopasowanych" było jak najmniej. :twisted:

Jak widać nie tylko ja nie potrafię bezwarunkowo zaakceptować takiego podejścia do tematu (domaganie się zwrotu wszystkich kosztów zakupu ogniw po 2 miesiącach gdzie wysyłki kosztują więcej niż ogniwa czy zakładanie sprzedawcom z Chin sporów na Paypalu, bo się rozmyśliłem).
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Jedni potrafią spokojnie podejść do sprawy, inny mają narwany charakter i działają impulsowo, najpierw robią potem rozważą. Ile ludzi tyle charakterów. Myślę, że skoro koledzy sobie już wyjaśnili problem, w sposób im znany ( i niech tak zostanie ),nie ma co bić już piany i podsycać ciągle ognia. To forum jest znane z poszanowania drugiego użytkownika i ma pod tym względem wysoką reputację i myślę, że takie nagonki tego poziomu nie podtrzymują. Zawsze zdarzają się jakieś spięcia i to nawet w największej sielance, ale osobiście załatwiłbym takie walki na noże przez PW.
Nie wiem czy wolno mi się wyrażać w tej sprawie, bo nie brałem w tym bezpośredniego udziału i sędzią też nie jestem i być nie zamierzam, ale takie jest moje zdanie.
ODPOWIEDZ