Tu jest jej recenzja, http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... rm-Testing
Dla mnie to jest taka kopia zebry. Gorzej wykonana, i w moim odczuciu gorzej wyglądająca. Zebra ma dla mnie lepszy interfejs, pewnie nie każdemu odpowiada, dla mnie był bardzo intuicyjny.
Szkoda trochę, bo mi się podoba bardziej od Zebry, no ale skoro niektóre mają jakieś wady, to chyba nie zaryzykuję, zwłaszcza przy tej cenie. Może niedługo pojawią się Zebry w mHuncie.
bandit pisze:Czemu nie chcesz bezpośrednio z zebralight ? Taniej nie znajdziesz, chyba, że zależy Ci na pewniejszej gwarancji.
Zależy mi na pewniejszej gwarancji, no i w mHuncie teoretycznie może być szybciej dostępna. Jeśli Zebralight wyprodukuje choćby jedną wadliwą sztukę, to właśnie ja na nią trafię.
Hehe jak masz takie szczęście, to może faktycznie warto kupić w Pl Z drugiej strony, zawsze możesz odesłać do sprzedawcy, myślę, że taniej wyjdzie niż zakup w Pl.
Ale nie naciskam
Troszke jeszcze pobuszowałem w internecie i wybór padł na Fenixa PD35. Myślę że będzie bardziej funkcjonalna.To fak że nie jest ona czołówką ale zamierzam kupić uchwyt na rower i opaskę NiteCore na głowę (nie wiem czy nie będzie za długa). Jestem ciekawy czy mocą i zasięgiem przebije mojego maga 2D LED