Doradzenie w wyborze hd2010

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
gapet69

Doradzenie w wyborze hd2010

Post autor: gapet69 »

Hej:)
dzięki Wam wybrałem już model latarki do zakupienia - będzie to HD2010 - no ale właśnie. Tu na forum jako alternatywę droższego Ultrafire hd2010 za 39 dolców pokazano mi Fandyfire hd2010. Na stronie fasttech.com nie bylo napisane ile on ma lumenów - w przeciwieństwie do ultafire, który ma 1600 lumenów. Wiem, że to kłamstwo, ale... W czasie zamówienia na fasttech.com pokazało mi, że ten Fandyfire ma 650 lumenów, ale jakiś nowocześniejszy sterownik - 3.1A
Napiszcie proszę czy obie mają taką samą moc tylko kłamstwo jest w opisie czy ten z fasttech jest po prostu rzeczywiście słabszy?
Proszę napiszcie osik bo chciałem już którąś zamówić:) bo mnie żona ciśnie ;p

Załączam foto tego zamówienia:
http://www.swiatelka.pl/upload_img/obra ... d13425.jpg
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Obie będą miały bardzo porównywalną "moc"

Jeszcze raz:
Ta z ebay ma diodę xm-l2, ale jest droższa, na FT możesz brać śmiało latarkę + diodę xm-l2 t6 3b na podłożu 16mm i podmienić sobie ;) i nadal będzie taniej niż z ebay.
Jeszcze wpisz kod BLF w koszyku to będziesz miał 5% zniżki.

[ Dodano: 18 Luty 2014, 13:49 ]
Obie mają sterownik bez stabilizacji prądu więc prąd w diodę a więc jasność będzie mocno zależała od stanu naładowania ogniwa.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
ODPOWIEDZ