latarka do samochodu

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
wrc81

latarka do samochodu

Post autor: wrc81 »

Witajcie trafiłem na forum szukając latarki do samochodu do wydania mam 200-250zl .
Latarka nie za duza najlepiej zasilana na ogniwo 18650 i magnes w tylnej części który mi się przyda. Przeglądając rożne recenzje trafiłem na Olight S20 Baton XM-L2 czy to dobry wybór może też być latarka do której można dołożyć magnes.
ww296

Post autor: ww296 »

Powiem tak - customa chyba nic nie zastąpi - osobiście mam L2P od GREGA zakupiona po zakupie "gotowca" Tank na podobnej diodzie.
Jakość wykonania , możliwość zdefiniowania własnych trybów i ich zmianę (tak naprawdę dokładnie wiesz czego oczekujesz i co ci potrzebne dopiero po kilku tygodniach użytkowania)
No i efekt WOW wśród znajomych nielatarkowców a i w sytuacjach podbramkowych (np poświecenie na osoby kręcące się w pobliżu naszej własności, lepiej je odstrasza niż krzyki itp - sprawdzone :)
Tanie użytkowanie ze względu na ogniwa niezabezpieczone z demontażu i pełną elektroniczną ochronę i ogniw i diody
Dobór odpowiedniej barwy leda - szczególnie jak miałaby to być jedyna porządna Latarka.

Minusem jest brak magnesu ale i to jest do przeskoczenia.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

wrc81 pisze: Przeglądając rożne recenzje trafiłem na Olight S20 Baton XM-L2 czy to dobry wybór
To bardzo dobry wybór. Miałem, ale mi ukradli :cry:
Świetna latareczka i poniżej założonego budżetu, jeśli kupić za granicą. Magnes bardo mocny.
wrc81

Post autor: wrc81 »

Zamówiłem juz L2p od Grega, jak przyjdzie pomyśle coś z magnesem .
ODPOWIEDZ