Witam
Otrzymałem dziś czołówkę od Luzika w której były dwie kwestie wpływające na brak świecenia.
Po pierwsze należało poprawić styk na plusie ogniwa w kszyku bo na 18650 od Woyatazo niestety nie wychodziło napięcie z koszyka.
Po 2 dobrze że został mi driver po modyfikacji mojej czołówki bo w leda dalekiego zasięgu driver nie dawał napięcia ( znajdę czas to siądę i posprawdzam co tam padło)
Opisuje jednak tą sprawę bo zaskoczyło mnie to co zastałem w środku.
Zamiast deklarowanego poprawionego chłodzenia przez poprzedniego sprzedającego RAGRASTIN zastałem to :
Chyba zbędny będzie komentarz....
Oczywiście jak już rozebrałem to poszły poprawki. Pasta revoltec pod xp-e, fujick pod 3W flooda i przesmarowane pastą termo silikonową gwinty.
Zatem wszystkim tym którzy kupowali wczesniej u tego użytkownika polecam zobaczyć co się w środku światełek kryje, gdyż można się niestety zawieść...
Pozdrawiam[/b]
Podratowanie czołówki Luzika
Podratowanie czołówki Luzika
Ostatnio zmieniony środa 12 lut 2014, 15:48 przez vin324pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Odebrałem dzisiaj latarkę po naprawie i chcę jeszcze raz BAAAAARDZO PODZIĘKOWAĆ koledze vin324pl za nieodpłatną naprawę mojego światełka. Oczywiście świeci jak trzeba, nie grzeje się jak przedtem a ponadto odpala 100/100 w każdym trybie.
Szukałem pomocy na forum a zapomniałem a właściwie to nie wiedziałem, że mój krajan to taki spec W razie "W" już wiem gdzie uderzyć ...o pomoc.
Szukałem pomocy na forum a zapomniałem a właściwie to nie wiedziałem, że mój krajan to taki spec W razie "W" już wiem gdzie uderzyć ...o pomoc.