Byla spowiedz internetowa, wyciag z paypal , ala zadnego cla nie placilem.P33 pisze:WER Zabrze jak zgaduję? I nie dowalili cła? Zastanawiam się bo moja też miała z nimi przyjemność a jutro mi listonosz przyniesie.stanmar63 pisze:Moja latarka szla z wallbuys lacznie z weryfikacja celna rowno 1 m-c, ale chyba warto bylo. Ma sluzyc w lesie wiec przetestuje w lesie.
Nitecore HC50 czy warto ?
Ostatnio zmieniony piątek 31 sty 2014, 17:54 przez stanmar63, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam, stanmar63
I do mnie również dotarły. Pierwsza z wallbuys przed kilkoma dniami, druga z hkequipment wraz z ładowarką przyszła dziś. I to ostatni moment, bo w niedzielę wyjeżdżam Pierwsza przeszła bez cła a za drugą trzeba było zapłacić. Doświadczenia nie mam, bo to moje pierwsze czołówki z prawdziwego zdarzenia, ale jestem bardzo zadowolony po pierwszych oględzinach. Zobaczymy, jak się sprawdzą w trasie.
- lord_craven
W jakimś poście ktoś pisał UC a chodziło raczej o Anglię więc raczej UK
Ale to na marginesie. Tak poważnie to im więcej czytam, szukam i zastanawiam się tym mam większy dylemat, którą wybrać. Wstrzymam się jeszcze z zakupem w końcu do lata jeszcze kuupaa czasu.
Ale to na marginesie. Tak poważnie to im więcej czytam, szukam i zastanawiam się tym mam większy dylemat, którą wybrać. Wstrzymam się jeszcze z zakupem w końcu do lata jeszcze kuupaa czasu.
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
HC50 przyjechała dzisiaj z Hong Kongu
Minęło równe dwa tygodnie od zamówienia 27.01
Latarka wykonana bardzo porządnie, faktycznie jest mniejsza niż się spodziewałem.
Same plusy i jak na razie jeden mały minus to włącznik dwu-pozycyjny.
Prawie za każdym razem jak chcę wyłączyć latarkę to przy okazji zmieniam tryb o jeden wyżej ..
Ale trening czyni mistrza.
Jak dla mnie w cenie 54$ to extraklasa
Latarka wykonana bardzo porządnie, faktycznie jest mniejsza niż się spodziewałem.
Prawie za każdym razem jak chcę wyłączyć latarkę to przy okazji zmieniam tryb o jeden wyżej ..
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
Dokładnie, powinien być jakiś odstęp zdefiniowany pomiędzy zmianą trybu a wyłączeniem światła - jak po zmianie trybu wyłączamy czołówkę w ciągu 1 sekundy, to zmiana trybu anulowana.
Im dłużej używam latarek z pamięcią trybu tym bardziej tej pamięci nie lubię. Nigdy nie wiesz, co będzie jak włączysz latarkę.
Im dłużej używam latarek z pamięcią trybu tym bardziej tej pamięci nie lubię. Nigdy nie wiesz, co będzie jak włączysz latarkę.
Ja nie mam z tym problemu, może raz na 10 wyłączeń mi się zdarza. Ale fakt, pamiętanie ostatniego trybu, nigdy specjalnie mi się nie podobało. Ale nie można mieć wszystkiego. Za takie pieniądze, na 18650 nie znajdziecie nic lepszegodr.w pisze:HC50 przyjechała dzisiaj z Hong Kongu
Ale fajnie, że jesteś zadowolony. U nas zostanie na dłużej.