Konkurencja skupienie + zasięg, budżet 50$
Konkurencja skupienie + zasięg, budżet 50$
Szukam kolejnej latarki, tym razem w konkurencji skupienie + zasięg, zakładany budżet max ~50$. Najlepiej gotowiec (dopuszczalne drobne zabiegi typu polerka, wymiana pasty, o ile są konieczne)
Po przeczytaniu postów na podobne tematy waham sie między wyborem:
- XINTD X3 XM-L2
- COURUI XM-L2
- SMALL SUN ZY-T08
Która z nich byłaby najbliższa moim oczekiwaniom ? Oczywiście inne, lepsze propozycje mile widziane.
Po przeczytaniu postów na podobne tematy waham sie między wyborem:
- XINTD X3 XM-L2
- COURUI XM-L2
- SMALL SUN ZY-T08
Która z nich byłaby najbliższa moim oczekiwaniom ? Oczywiście inne, lepsze propozycje mile widziane.
Tu jest bardzo dużo do zrobienia, przynajmniej w ostatnich egzemplarzach z KAI, ale prawdopodobnie najlepszy efekt końcowyderatus pisze:COURUI XM-L2
Trzeba ok. milimetra stoczy kołnierz piguły żeby wkręciła się dalej i jak kolwga Elsor napisał XP-G2 i mamy ładny laser.deratus pisze:SMALL SUN ZY-T08
W zasadzie najmniej roboty, ale zasięg pewnie będzie miał najsłabszy.deratus pisze:XINTD X3 XM-L2
Jest jeszcze Ultrafire HD2010
Xintd ma najlepszy driver, w small sun w oryginale w diodę idzie około 2A, i nie wiem czy ma stabilizacje (raczej nie). Small i couri na pewno do przeróbki, w xintd można zmostkować sprężynkę przy włączniku i latarka gotowa.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dziękuje za wszystkie uwagi,myślałem, że może wpadną jakieś inne niż moje propozycje, ale w takim razie chyba dobrze wybrałem kandydatów.Odnosnie zakupu, jestem już raczej zdecydowany, (mam czas do jutra) na XinTD X3 z diodą XM-L2 T6 4C . Jeszcze pytanie , ponieważ posiadam ładowarkę na ogniwa 18650 , jakie polecilibyście do tej latarki, czy np. od kol. woytazo, ew. coś ze znanego portalu aukcyjnego ?