Witam , jeżeli ktoś planuje zakupy u Nich w najbliżsyzm czasie to chętnie się przyłączę. Nie korzystałem jeszcze z Ich usług i ten pierwszy raz wolałbym się z kimś "zabrać". Jak ktoś juz od Nich brał i ma doświadczenie oraz będzie coś zamawiał zaniedługo to prosze o info.
LightLover pisze:Robiłem kilka zakupów u nich i nie było żadnych problemów.
+1 , raz się przestraszyłem, bo wybrałem przesyłkę z trackingiem, a tego nr nie było widać, napisałem do nich i podali nr trackingu, a i paczka zaraz też przyszła.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Można dopłacić - tak jak piszesz. A darmowy tracking mi się majaczy od 30$ (albo jeszcze więcej), ale głowy nie dam teraz, trzeba by wejść, dodać coś do koszyka i zobaczyć, jak to teraz wygląda to będzie wiadomo.
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Ostatnio robiłem dwa zamówienia na intl. Całkowita kwota wyniosła poniżej progu darmowego trackingu a jak do nich napisałem, że przesyłka się spóźnia to mi tracking podali więc wydaje mi się, że wszystkie są śledzone ale być może zamówienia powyżej 80$ są wysyłane za pośrednictwem innej poczty i z podaniem numeru trackingowego.
michal1: Dzięki za info, czyli trzeba więcej kupić i śledzenie do tego, może coś z tego sklepu potrzebujesz, jestem często w Lublinie to mogę podrzucić