Fasttech dead on arrival convoy c8.

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
DNF

Post autor: DNF »

Mówię Ci, że jak nie chcesz się bawić w odsyłanie, czekanie i modlenie żeby doszło,
to zaproponuj im "ugodę" czyli napisanie co jest uszkodzone i niech to doślą.
Kali

Post autor: Kali »

Dostałem w czerwcu poprzedniego roku uszkodzoną latarkę convoy s3. Po wymianie korespondencji z fasttechem kazali mi odesłać latarkę więc wysłałem (polecony za ponad 20zł). Czekam, piszę do nich bo się trochę niecierpliwiłem a po miesiącu przychodzi zwrot przesyłki z Chin z moją latarką z uzasadnieniem, że przesyłka nie została odebrana. Piszę do fasttecha, każą mi wysłać latarkę jeszcze raz z tym, że nową wyślą mi po pokazaniu potwierdzenia wysłania. Nowa latarka dochodzi po czasie około 2,5 tygodnia. Ja zadowolony a po czasie około dwóch tygodni przychodzi kolejny zwrot z Chin z popsutą latarką z tym samym uzasadnieniem co poprzednio. Na razie sprawa ucichła i nie dopominają się latarki.

Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony z postawy fasttecha bo działają konkretnie, szybko i na korzyść klienta. Gdyby nie ta odległość byłoby idealnie...
max4max

Post autor: max4max »

Kali pisze:Po wymianie korespondencji z fasttechem kazali mi odesłać latarkę więc wysłałem (polecony za ponad 20zł)
Kali pisze:Ja zadowolony a po czasie około dwóch tygodni przychodzi kolejny zwrot z Chin z popsutą latarką z tym samym uzasadnieniem co poprzednio. Na razie sprawa ucichła i nie dopominają się latarki.
No tak, ale na 2 przesyłki wydałeś około 40 zł.
Oprócz popsutej latarki dostałeś jakiś zwrot?
Kali

Post autor: Kali »

Zapomniałem dopisać, że oczywiście dostałem zwrot kasy w postaci ticketu. Więc nic nie straciłem oprócz niewielkiej ilości czasu spędzonego na poczcie ale zawsze odbywało się to po drodze.
dsk

Post autor: dsk »

DNF pisze:Mówię Ci, że jak nie chcesz się bawić w odsyłanie, czekanie i modlenie żeby doszło,
to zaproponuj im "ugodę" czyli napisanie co jest uszkodzone i niech to doślą.
Ale to przecież był DOA. Pewnie nie działała już przy wysyłce. Nie powinni wysłać ponownie dobrej albo inaczej zwrot z paypala?
DNF

Post autor: DNF »

Ja tylko podsunąłem pomysł na najszybsze załatwienie sprawy, a jeśli Kolega chce się bawić w odsyłanie,
miliony maili itp no to już jego sprawa. Chyba, że liczy na to, że tej nie będzie musiał odsyłać?
Gluter

Post autor: Gluter »

Latareczke wysłałem razem z kopertą zapłaciłem za polecony priorytet(tylko takie można) 19.30 zł
Bawić to mi się nie uśmiecha, nie mam czasu no i raczej nie chce ruszać jak jest doa

[ Dodano: 22 Styczeń 2014, 11:51 ]
dostałem już zwrot 6.56$ za wysyłkę, na latarkę będę musiał niestety poczekać bo nie chcą wysłać przed otrzymaniem
ODPOWIEDZ