Fasttech dead on arrival convoy c8.
Dostałem w czerwcu poprzedniego roku uszkodzoną latarkę convoy s3. Po wymianie korespondencji z fasttechem kazali mi odesłać latarkę więc wysłałem (polecony za ponad 20zł). Czekam, piszę do nich bo się trochę niecierpliwiłem a po miesiącu przychodzi zwrot przesyłki z Chin z moją latarką z uzasadnieniem, że przesyłka nie została odebrana. Piszę do fasttecha, każą mi wysłać latarkę jeszcze raz z tym, że nową wyślą mi po pokazaniu potwierdzenia wysłania. Nowa latarka dochodzi po czasie około 2,5 tygodnia. Ja zadowolony a po czasie około dwóch tygodni przychodzi kolejny zwrot z Chin z popsutą latarką z tym samym uzasadnieniem co poprzednio. Na razie sprawa ucichła i nie dopominają się latarki.
Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony z postawy fasttecha bo działają konkretnie, szybko i na korzyść klienta. Gdyby nie ta odległość byłoby idealnie...
Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony z postawy fasttecha bo działają konkretnie, szybko i na korzyść klienta. Gdyby nie ta odległość byłoby idealnie...
Kali pisze:Po wymianie korespondencji z fasttechem kazali mi odesłać latarkę więc wysłałem (polecony za ponad 20zł)
No tak, ale na 2 przesyłki wydałeś około 40 zł.Kali pisze:Ja zadowolony a po czasie około dwóch tygodni przychodzi kolejny zwrot z Chin z popsutą latarką z tym samym uzasadnieniem co poprzednio. Na razie sprawa ucichła i nie dopominają się latarki.
Oprócz popsutej latarki dostałeś jakiś zwrot?
Latareczke wysłałem razem z kopertą zapłaciłem za polecony priorytet(tylko takie można) 19.30 zł
Bawić to mi się nie uśmiecha, nie mam czasu no i raczej nie chce ruszać jak jest doa
[ Dodano: 22 Styczeń 2014, 11:51 ]
dostałem już zwrot 6.56$ za wysyłkę, na latarkę będę musiał niestety poczekać bo nie chcą wysłać przed otrzymaniem
Bawić to mi się nie uśmiecha, nie mam czasu no i raczej nie chce ruszać jak jest doa
[ Dodano: 22 Styczeń 2014, 11:51 ]
dostałem już zwrot 6.56$ za wysyłkę, na latarkę będę musiał niestety poczekać bo nie chcą wysłać przed otrzymaniem