Quiz - co to jest?
Tak Vigo wygrał Quiz- co to jest? Zdobywając nagrodę w postaci latareczki i bonusa pomógł...hmm tylko jak z odbioremVigo pisze:Może jakiś masażer do gorących masaży, albo przyrząd do jakiejś termoterapii, rozgrzany przykładamy tam gdzie boli, czy cuś w tym stylu.
Natomiast pozostali uczestnicy otrzymują bonusy pomógł.
...Tylko czy ja mogłem coś takiego zrobić na forum?
Żebym nie dostał tej no bani czy banana...
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Ej no Panie Tomek, jam żartował jeno z tą wygraną.tomeksz68 pisze:Tak Vigo wygrał Quiz- co to jest? Zdobywając nagrodę w postaci latareczki i bonusa pomógł...hmm tylko jak z odbioremVigo pisze:Może jakiś masażer do gorących masaży, albo przyrząd do jakiejś termoterapii, rozgrzany przykładamy tam gdzie boli, czy cuś w tym stylu.
Natomiast pozostali uczestnicy otrzymują bonusy pomógł.
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_52d58d1316f9b4957.jpg]Obrazek[/url]
...Tylko czy ja mogłem coś takiego zrobić na forum?
Żebym nie dostał tej no bani czy banana...
Mam satysfakcję (pomógł) i to mię zadowala, nie łasym na puchy i marności tegoż świata.
___
- Calineczka
- Kontakt:
Ale ja całkiem poważnie proponuję tą lampecke, miałem i tak wystawić do sklepiku w treścią: [OwDR] - czytaj: Oddam w Dobre RęceVigo pisze:Ej no Panie Tomek, jam żartował jeno z tą wygraną.
Mam satysfakcję (pomógł) i to mię zadowala, nie łasym na puchy i marności tegoż świata.
Calineczka...nie wiem czy mogę się już cieszyć czy płakać? Co zrobi zły admin...
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Tak też chyba zrobię, ale pieniążki ze sprzedaży zasilą fundację kocią żony.ElSor pisze:Jeśli obaj nie chcecie lampki to proponuję jej sprzedaż np na cele WOŚP tudzież inne charytatywne.
Oooo... znalazłem jeszcze jedną lampkę uznaną za zaginioną.
Może jeszcze dzisiaj wystawię do sprzedania.
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery