W przeciwieństwie do innych promocji i innych sklepów, tutaj nie ma limitu ilościowego. Więc jeśli milion osób zdąży to będzie milion zamówień. Choć trzeba przyznać że oferty nie powalają, przynajmniej większość (niezłe ceny Crelanta i niektórych Fenixów). Choć sam myślę o DQG Tiny 18650.
Ach kusiło mnie żeby kupić Fenix E01, ale powstrzymałem się bo latarka jest filotowa/różowa
Zdziwiłem się że aż minuta jest na zamówienie, po wybiciu pełnej godziny (która wg ich zegarków była o 17:58) startuje drugi zegarek odliczający minutę kiedy można złożyć zamówienie. Za godzinę znowu Fenix E01, tego chyba już kupię
I'm interested in Fenix ARE-C2 charger. Could you place a special offer for swiatelka.pl members?
What about a 50% discount for review? Is it valid a review published in swiatelka forum?
Best Regards
Sebastian
hello sir
I am so sorry I can not understand your meaning ,do u want to write a review of Fenix ARE-C2 Intelligent LCD Battery Charger??
if so pls send me a email :sales@wallbuys
I will let u know more ,we need review
Wallbuys pisze:
I am so sorry I can not understand your meaning ,do u want to write a review of Fenix ARE-C2 Intelligent LCD Battery Charger??
if so pls send me a email :sales@wallbuys
I will let u know more ,we need review
Yes, I plan to buy one or two pieces of this charger. E-mail sent.
Regards
Sebastian
Thrower to nie wszystko - czasem trzeba światła blisko