FastTech
Napisali shipped.
Dostałem info na 17track, dzięki.
2014-01-06 18:28, Item sent to HWDC TRANSITS ROYALMAIL GREATBRITAN, MPC PMIH (KLIA)
Dostałem info na 17track, dzięki.
2014-01-06 18:28, Item sent to HWDC TRANSITS ROYALMAIL GREATBRITAN, MPC PMIH (KLIA)
Ostatnio zmieniony środa 08 sty 2014, 13:31 przez Gluter, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie po raz pierwszy mam zamiar coś kupić w Fasttech`u i qrczaczki wysyłkę mogę wybrać tylko DHL Express za prawie 50$ lub "Registered Airmail via Malaysia Post FREE (14 to 18 days in transit typical)" a z tego co wyczytałem to najlepiej wysyłać Singapore Post ale niestety mam "incompatible with your order" nie wiecie dlaczego ?
Pozdro
Andrzej
Pozdro
Andrzej
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Pewnie chcesz kupić ogniwa litowe, albo coś co zawiera ogniwa litowe, albo te olejki do e-fajek, dlatego takie ograniczenie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Zamawiam 3 rzeczy:
- PowerBank 2-USB, 3*18650, Black^ Ruinovo 302 1A/2.1A 3*18650 Dual USB Output Mobile Power Pack Battery Charger SKU 1340502
- Ładowarkę 1-USB, Euro Plug, Black Universal 2000mA AC Power USB Travel Charger Adapter (Euro Plug) SKU 1436203
- Ładowarkę UltraFire WF-139 Lithium Li-Ion Battery Charger SKU 1078201
i tyle żadnych ogniw
- PowerBank 2-USB, 3*18650, Black^ Ruinovo 302 1A/2.1A 3*18650 Dual USB Output Mobile Power Pack Battery Charger SKU 1340502
- Ładowarkę 1-USB, Euro Plug, Black Universal 2000mA AC Power USB Travel Charger Adapter (Euro Plug) SKU 1436203
- Ładowarkę UltraFire WF-139 Lithium Li-Ion Battery Charger SKU 1078201
i tyle żadnych ogniw
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Z tego co sprawdziłem to ten power bank psuje zabawę, wywal go z koszyka i spróbuj przejśc do wyboru wysyłki, zobaczysz czy odblokują się pozostałe formy.
I tak myślę że z pocztą malezyjską nie będzie problemu.
I tak myślę że z pocztą malezyjską nie będzie problemu.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dioda jest przylutowana do podłoża czyli MCPCB, tam nie ma pasty.
Można jedynie sprawdzić czy jest równo zalutowana, bo takie się zdarzają.
Można jedynie sprawdzić czy jest równo zalutowana, bo takie się zdarzają.
Który wtyk zakupić http://www.fasttech.com/products/1405/1 ... ors-2-pack czy http://www.fasttech.com/products/1405/1 ... ors-2-pack to wygląda dziwnie bo niby usa, a inne wejście wytłumaczy ktoś?
Już nie trzeba
Już nie trzeba
Ostatnio zmieniony piątek 10 sty 2014, 19:20 przez Gluter, łącznie zmieniany 1 raz.
Dioda ma leżeć idealnie płasko na podłożu. Nie może być widocznej szczeliny pomiędzy emiterem a MCPCB (na zdjęciu strzałka)fotorondo pisze:maciex93
A to bardzo widać jak by było źle przylutowane
Co wtedy, pasta strzykawką między czy jednak przelutować
Jak siedzi krzywo, trzeba przelutować.