FastTech
Mam ja jeszcze pytanie odnośnie przesyłek nierejestrowanych. Zamówiłem sobie dwie paczuszki z INTL. Oczywiście chciałem przyoszczędzić i kazałem nadać przesyłkę listem niezarejestrowanym. Czy w razie niedotarcia paczki PayPal czy tam INTL opiera się wyłącznie na zaufaniu do klienta i zwraca całą sumę na konto? Ostatnio trochę czytałem forum i pisaliście, że przesyłki nie dochodzą. Trochę się przestraszyłem, że jest możliwość straty pieniędzy.
W sumie odpowiedzi nie znam, ale kiedyś nie dotarło do mnie zamówienie z ledrise, a oni właśnie nierejestrowanymi wysyłali. Zgłaszałem spór i potem roszczenie w PayPal i od PayPal dostałem zwrot pieniędzy. Ze strony Ledrise w ogóle nikt nie podejmował żadnej dyskusji, głucho.Kali pisze:Mam ja jeszcze pytanie odnośnie przesyłek nierejestrowanych. Zamówiłem sobie dwie paczuszki z INTL. Oczywiście chciałem przyoszczędzić i kazałem nadać przesyłkę listem niezarejestrowanym. Czy w razie niedotarcia paczki PayPal czy tam INTL opiera się wyłącznie na zaufaniu do klienta i zwraca całą sumę na konto? Ostatnio trochę czytałem forum i pisaliście, że przesyłki nie dochodzą. Trochę się przestraszyłem, że jest możliwość straty pieniędzy.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
- smokuxx1987
http://www.fasttech.com/products/1630/1 ... lashlights
Powinien do obydwu pasować.
A ten można przez pasek przełożyć
http://www.fasttech.com/products/1630/1 ... c2-c8-led-
Powinien do obydwu pasować.
A ten można przez pasek przełożyć
http://www.fasttech.com/products/1630/1 ... c2-c8-led-
A jesteś pewien, że masz dość tych pieniędzy na PP? Zawsze warto dołożyć równowartość 4-5$, zależy jak PP przeliczy walutę.fazi pisze:Witajcie, mam takie pytanie - czy miał ktoś taki problem, że chciał zapłacić poprzez PayPal i na stronie PP po zalogowaniu się była tylko możliwość zapłaty kartą kredytową (mam pieniądze przelane na konto PP i mimo to mam dodać kartę kredytową - nie ma innej opcji do wyboru) ?
Pzdr
Dokładnie tak się dzieje jak jest za mało środków na koncie PP.Zbychur pisze:A jesteś pewien, że masz dość tych pieniędzy na PP? Zawsze warto dołożyć równowartość 4-5$, zależy jak PP przeliczy walutę.fazi pisze:Witajcie, mam takie pytanie - czy miał ktoś taki problem, że chciał zapłacić poprzez PayPal i na stronie PP po zalogowaniu się była tylko możliwość zapłaty kartą kredytową (mam pieniądze przelane na konto PP i mimo to mam dodać kartę kredytową - nie ma innej opcji do wyboru) ?
Pzdr
Raz brakowało 10 złociszy, a chwilowo byłem wtedy pozbawiony szybkich przelewów, trochę się człowiek wtedy zdenerwował
Witam.
Może bardziej doświadczeni koledzy doradzą co z tym fantem zrobić:
zamówienie złożone 26 listopada płatność przez PP 4 przesyłki ,1 poszła pocztą szwedzką i ta dotarła w miarę szybko trzy pozostałe od 6 grudnia maja taki status w trackingu Sent to airline Shanghai,co z tym zrobić? czekać-może dojdzie czy zgłaszać spór itp??nie ukrywam wolałbym żeby doszły zamówione przedmioty równocześnie nie chciałbym przegapić momentu kiedy trzeba złożyć roszczenia
pzdr
Może bardziej doświadczeni koledzy doradzą co z tym fantem zrobić:
zamówienie złożone 26 listopada płatność przez PP 4 przesyłki ,1 poszła pocztą szwedzką i ta dotarła w miarę szybko trzy pozostałe od 6 grudnia maja taki status w trackingu Sent to airline Shanghai,co z tym zrobić? czekać-może dojdzie czy zgłaszać spór itp??nie ukrywam wolałbym żeby doszły zamówione przedmioty równocześnie nie chciałbym przegapić momentu kiedy trzeba złożyć roszczenia
pzdr