Najlepszy darmowy antywirus [Windows]
Najlepszy darmowy antywirus [Windows]
Najlepszy darmowy antywirus... już dawno temu wypadłem z obiegu i jestem out of date.
No właśnie, czy w ogóle istnieje taki ?
Nie zamulający (mam tu na myśli też starsze komputery niż architektura core), bez tony reklam i do tego skuteczny ?
Jeśli nie istnieje, to jakie rozwiązanie płatne możecie polecić?
No właśnie, czy w ogóle istnieje taki ?
Nie zamulający (mam tu na myśli też starsze komputery niż architektura core), bez tony reklam i do tego skuteczny ?
Jeśli nie istnieje, to jakie rozwiązanie płatne możecie polecić?
Microsoft Security Essentials - darmowy "windowsowy" w XP i W7 można spokojnie pobrać i używać mając oryginalny system. Czy najlepszy ... od 3 lat używam, żadnego wirusa w tym czasie nie zauważyłem. http://windows.microsoft.com/pl-pl/wind ... s-download
Avasta nie toleruję, robiłem do niego podchody kilka razy, a jak już nie daj boże trzeba było ratować komputer znajomemu i ta franca była na pokładzie to bez kropel walerianowych nie podchodź. AVG coś mi mówi i chyba miałem z nim styczność, ale jak się zachowywał... najwyraźniej nie zrobił na mnie wrażenia.
Zacznę od Comodo, później MS i AVG dla przypomnienia, choć czy dla mnie antyvir jest konieczny skoro już tyle lat bez niego moje komputery sobie radzą, nie wiem czy to kwestia aktualizacji, ignorowanie spamu czy jednak sprzętowe firewale sobie tak dobrze radzą.
Zacznę od Comodo, później MS i AVG dla przypomnienia, choć czy dla mnie antyvir jest konieczny skoro już tyle lat bez niego moje komputery sobie radzą, nie wiem czy to kwestia aktualizacji, ignorowanie spamu czy jednak sprzętowe firewale sobie tak dobrze radzą.
EDC X1 by greg
XM-L2 T6 3C / TIR narrow / extended
Astrolux A01
Nareszcie widzę...
XM-L2 T6 3C / TIR narrow / extended
Astrolux A01
Nareszcie widzę...
Mam nadzieję, że się nie narażę, ale chciałem tylko zauważyć, że wersja 30-dniowa NOD32 daje się zainstalować wiele, wiele razy. Bez żadnych pirackich sztuczek. Co miesiąc można pobrać ze strony producenta i zwyczajnie zainstalować.
Ostatnio zmieniony czwartek 16 mar 2017, 22:06 przez Tomeqp, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Nie czytałem licencji więc nie wiem czy jest to działanie niezgodne z licencję. Całkiem prawdopoodnbym jest, że tak. Abstrahując jednak od tego to jest bardzo niewygodne rozwiązanie. Jak już miałbym korzystać z noda to wolałbym zapłacić dla świętego spokoju niż co miesiąc bawić się w reinstalację.Tomeqp pisze:Mam nadzieję, że się nie narażę, ale chciałem tylko zauważyć, że wersja 30-dniowa NOD32 daje się zainstalować wiele, wiele razy. Bez żadnych pirackich sztuczek
Witam
Polecam ADW Cleaner mam zainstalowanego Avasta legalnego zarejestrowanego, który nie jest w stanie znaleźć wirusa zwanego "bonanza", ADW skanuje bardzo szybko, nie spowalnia komputera i perfekcyjnie znajduje i usuwa zagrożenia, których nie są w stanie usunąć inne programy antywirusowe dające je jedynie do kwarantanny
Polecam ADW Cleaner mam zainstalowanego Avasta legalnego zarejestrowanego, który nie jest w stanie znaleźć wirusa zwanego "bonanza", ADW skanuje bardzo szybko, nie spowalnia komputera i perfekcyjnie znajduje i usuwa zagrożenia, których nie są w stanie usunąć inne programy antywirusowe dające je jedynie do kwarantanny
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery