Oho, robi sie coraz ciekawiej!!!Panowie Mura, Df-fajne projekty!
Tak mysle, ze skoro tarcza to moze napis z malych jak by ledow-niby strzaly do tarczy, hehe...takie mam pierwsze skojarzenie...
...fajny pomysl!!!
Podsunales mi pewna ideę....led-star po prawej(badz lewej), strumien swiatla przeswituje przez jakis szablon..tuz przy ledzie, a reszta to smugi swiatla tworzace napis swiatelka.pl...oczywiscie z ciemnosci...
Szkoda ze nie umiem zrobic
Tu takie moje propozycje. Jesli chodzi o logo ktore bedzie mozna nadurkowac na koszulce to musi zrobic ktos kto sie zna na grafice wektorowej.
Pozdrawiam
DNF
PS Do kazdego obrazka mam pliki zrodlowe wiec bez problemu moge wszystko pozmieniac.
Tutaj jakos dziwnie powiekszone sa. Po kliknieciu widzimy prawdziwy rozmiar.
Pozdrawiam
DNF
Edycja
No i po wrzuceniu tych obrazkow jakosc sie pogorszyla.
Panowie przypominam że jutro ostatni dzień nadsyłania prac. Rozwiązanie będzie podane w Nowy Rok Może ktoś jeszcze znajdzie czas między pasowaniem garnituru, krawata i takich tam przed zabawą Sylwestrową i wejdzie w Nowy rok z nową lampką
Witam niecierpliwych. Wyników jeszcze nie ogłaszam ale ogłaszam że wynik jeszcze dziś będzie ogłoszony Muszę się namyśleć i naradzić z Calineczką a wybór nie jest łatwy... Cierpliwości
UWAGA! Wyłoniono zwyciezcę konkursu na logo swiatelka.pl
Na wstępie chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za udział i włożony w prace wysiłek. Nie ukrywam, iż mieliśmy z Arkiem wielki dylemat, którą pracę wybrać. Nie owiając dalej w bawełnę... The winner is....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.