Paczka została do mnie wysłana 20.11.2013 r. do dnia dzisiejszego do mnie nie dotarła, w Fasttechu napisali że w tym sezonie wydłużył się czas dostarczenia, powoli myślę, że paczka już gdzieś zaginęła.
Standard zachowany bo zamawiałem z ebaya i wysyłane pocztą Singapurską, dokładnie 7 dni zanim opuściła Singapur i dopłynęła do Polski, czyli prawie to samo co z FastTecha.
Tylko, że drogą morską w tydzień by się nie wyrobili. Twoje 7 dni wskazuje na podróż samolotem. Ja mam paczkę, która w listopadzie opuściła Shenzhen i wciąż nie dotarła do Polski.
Jestem przyzwyczajony do standardu taki jak kiedyś na DXie czyli zamawiam w niedzielę, wylatuje we wtorek a w piątek przynosi ją listonosz a tu od zamówienia w 14 dni w Polsce.
Wybaczcie pytanie o Banggood ale nie chcę mnożyć wątków, a w sumie jest dość uniwersalne. Kupiłem u nich latarkę, niestety nieopatrznie wybrałem wysyłkę Air Mail - bez trackingu. Zapłaciłem przez PayPal. Czy gdyby nie doszła mam szansę na odzyskanie $
Dzisiaj dotarła przesyłka Czyli Można powiedzieć, że w 11 dni i to przez okres świąteczny. Ale wliczając od momentu zamówienia to trwało to 17 dni, czyli niema tragedii.