Problem z latarką z DX FandyFire G36 3 x Cree XM-L T6
Problem z latarką z DX FandyFire G36 3 x Cree XM-L T6
Witam
kupiłem latarkę FandyFire G36 3 x Cree XM-L T6
http://dx.com/p/fandyfire-g36-3-x-cree- ... 650-140969
Problem polega na tym że jak większość posiada zmienne tryby sos stroboskop jaśniej słabiej itd a problem polega na tym że tryb zmienia sięza każdym razem co ją włączę nawet jak leży dzień to zgaszona w trybie sos włączy się w najmocniejszym świetle, następnie zgaszona w najmocniejszym po godzinie jak włączę to bedzie juz średni
czy coś można z tym zrobić?
kupiłem latarkę FandyFire G36 3 x Cree XM-L T6
http://dx.com/p/fandyfire-g36-3-x-cree- ... 650-140969
Problem polega na tym że jak większość posiada zmienne tryby sos stroboskop jaśniej słabiej itd a problem polega na tym że tryb zmienia sięza każdym razem co ją włączę nawet jak leży dzień to zgaszona w trybie sos włączy się w najmocniejszym świetle, następnie zgaszona w najmocniejszym po godzinie jak włączę to bedzie juz średni
czy coś można z tym zrobić?
Witaj!
Jest to do zrobienia, ale potrzebne będzie dobre, ostre zdjęcie sterownika, tak żeby było widać elementy, potem najprawdopodobniej potrzeba będzie przylutować 1 czy 2 elementy.
Jest to do zrobienia, ale potrzebne będzie dobre, ostre zdjęcie sterownika, tak żeby było widać elementy, potem najprawdopodobniej potrzeba będzie przylutować 1 czy 2 elementy.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Oj, będzie trudniej niż przypuszczałem, nie spotkałem się jeszcze ze sposobem na taki sterownik. Tu trzeba by było go dokładnie przeanalizować, sprawdzić jaki element odpowiada za tryby. W prostych sterownikach wystarczało dodać 1 rezystor który rozwiązywał sprawę.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
średnica 26 mm
jeśli chodzi o tą latarkę to juz myślałem że się nie doczekam
prawie dwa miesiące czekałem i w między czasie kupiłem coś innego co za tym idzie ta będzie sprzedania ale to na inny dział
jeśli chodzi o tą latarkę to juz myślałem że się nie doczekam
prawie dwa miesiące czekałem i w między czasie kupiłem coś innego co za tym idzie ta będzie sprzedania ale to na inny dział
Ostatnio zmieniony niedziela 22 gru 2013, 21:19 przez icewinter, łącznie zmieniany 1 raz.