Podziel się swoją radością
Koniec, koniec, koniec, lecę na ryj, ale jestem szczęśliwy . Sobotnim maratonem pracoholika zakończyłem pracę na ten rok. Od 6- 14 godzina przerwy i od 15-22, czyli 15-sto godzinny maraton tempem sprinterskim, żeby w poniedziałek już siedzieć w domu. 7 stycznia pewnie będę się dzielił swoim smutkiem
- Calineczka
- Kontakt:
Witam
No się działo... wczoraj byliśmy ze znajomymi umówieni na kesze, i "na dzień dobry" złapaliśmy FTF na quizie Fajerwerki w warsztacie, co w Poznaniu jest nie lada wyczynem. Udało się chyba dlatego, że znalazłem błąd w schemacie...
A dziś odebrałem sprawne autko od mechanika, z rachunkiem na 150zł Wymontowanie wtryskiwacza, oczyszczenie i wyfrezowanie gniazda, nowa wzmocniona uszczelka i zamontowanie wtryskiwacza.
Dziś udało mi się usunąć, mam nadzieję ostatniego, babola w programie do driverka na AMC...
Pozdrawiam
No się działo... wczoraj byliśmy ze znajomymi umówieni na kesze, i "na dzień dobry" złapaliśmy FTF na quizie Fajerwerki w warsztacie, co w Poznaniu jest nie lada wyczynem. Udało się chyba dlatego, że znalazłem błąd w schemacie...
A dziś odebrałem sprawne autko od mechanika, z rachunkiem na 150zł Wymontowanie wtryskiwacza, oczyszczenie i wyfrezowanie gniazda, nowa wzmocniona uszczelka i zamontowanie wtryskiwacza.
Dziś udało mi się usunąć, mam nadzieję ostatniego, babola w programie do driverka na AMC...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
U mnie nie robią tematycznie podobnych quizów A zadanie całkiem przyjemne.Pyra pisze:FTF na quizie Fajerwerki w warsztacie, co w Poznaniu jest nie lada wyczynem. Udało się chyba dlatego, że znalazłem błąd w schemacie...
Jakby co, to jestem chętny na szukanie ew kolejnych "ostatnich" Mam nadzieję, że opiszesz jego funkcjonalność na forum, bo z przecieków słyszałem, że ma być dosyć ciekawyPyra pisze:Dziś udało mi się usunąć, mam nadzieję ostatniego, babola w programie do driverka na AMC
Chów papryczek rozrasta się jak szalony po podsypaniu nawozem do pomidorów. Pojawiły się nawet pierwsze kwiatki na krzakach.
Czy należy je ucinać, żeby roślinka się rozrastała a nie chciała wytwarzać owoców?
Czy należy je ucinać, żeby roślinka się rozrastała a nie chciała wytwarzać owoców?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
dodo, nie wiadomo jaka. Każdy przynosił mi jakieś różne papryczki i powstał mix. Ogólnie wszystkie będą ostre na pewno. Reszta jeszcze rośnie w mniejszych doniczkach.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Witam
Kiedyś posiałem takie nasiona miały być to pomidory ozdobne a wyrosły takie duże dziwne krzaki...
Tak poważnie nigdy na jesień ani zimę nie podaje się rośliną "dopalacza" bo zaczynają głupieć tak jak w twoim przypadku. Papryka jako roślina jedno roczna po oberwaniu kwiatostanu może więcej już go nie mieć. Przerzedź kwiaty i może coś z tego będzie.
Czy te "roślinki" to na pewno papryki, mają jakieś inne liścieFluxor pisze:Chów papryczek rozrasta się jak szalony po podsypaniu nawozem do pomidorów. Pojawiły się nawet pierwsze kwiatki na krzakach.
Kiedyś posiałem takie nasiona miały być to pomidory ozdobne a wyrosły takie duże dziwne krzaki...
Tak poważnie nigdy na jesień ani zimę nie podaje się rośliną "dopalacza" bo zaczynają głupieć tak jak w twoim przypadku. Papryka jako roślina jedno roczna po oberwaniu kwiatostanu może więcej już go nie mieć. Przerzedź kwiaty i może coś z tego będzie.
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Na stare lata (3 z przodu). Uczę się jeździć na rolkach Jest ciężko, bo nigdy wcześniej nie jeździłem, ani na rolkach, wrotkach, ani łyżwach (2 jednorazowe założenia łyżew, i rolek >10 lat temu się nie liczą).
Pozazdrościłem synowi, że on jeździ, a ja się nudzę, w środku zimy szybko kupiłem sobie też Warunki są sprzyjające, bo za blokiem budują nam obwodnicę jest już kawałek asfaltu a teraz prace się zatrzymały. No i wakacje mam, tak, że muszę jeździć, póki śnieg nie spadnie
Dziś jeździłem dwa razy, rano 0,5h - było ciężko, po południu, już było znacznie lepiej W tym tempie, to za pół roku będę umiał
Bardzo mi się podoba - fajna zabawa
Pozazdrościłem synowi, że on jeździ, a ja się nudzę, w środku zimy szybko kupiłem sobie też Warunki są sprzyjające, bo za blokiem budują nam obwodnicę jest już kawałek asfaltu a teraz prace się zatrzymały. No i wakacje mam, tak, że muszę jeździć, póki śnieg nie spadnie
Dziś jeździłem dwa razy, rano 0,5h - było ciężko, po południu, już było znacznie lepiej W tym tempie, to za pół roku będę umiał
Bardzo mi się podoba - fajna zabawa
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255