Witam. Jako że lubię podróżować na rowerze to ostatnio zacząłem jeździć nocą, to też z tego powodu potrzebne mi choć minimalne oświetlenie tego co jest przede mną.
W oko wpadł mi Convoy S2 jak i UltraFire Wf-502b, w convoy'u podoba mi się zgrabna budowa zaś w UF możliwoość szybkiej wymiany modułu. Latarka nie będzie służyła tylko do jeżdżenia na rowerze więc najlepiej jakby miała w miarę skupiony promień. Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.
Convoy S2 czy UF WF-502b?
- smokuxx1987
WF-502 B Trzeba poprawiać, a po tym zabiegu wymiana modułu już nie jest taka szybka.
Poza tym sam moduł kosztuje tyle co cała Convoy.
Convoy jest zgrabniejsza a oferuje taką samą ilość światła, jeśli nie większą ( zależy od sterownika)
S2 daje światło rozproszone, C8 Skupione.
Taki pośrednik pomiędzy tymi dwiema to tak jak zbychur napisał M1.
Poza tym sam moduł kosztuje tyle co cała Convoy.
Convoy jest zgrabniejsza a oferuje taką samą ilość światła, jeśli nie większą ( zależy od sterownika)
S2 daje światło rozproszone, C8 Skupione.
Taki pośrednik pomiędzy tymi dwiema to tak jak zbychur napisał M1.
M1 brakuje mi w mojej "kolekcji", ale też myślę, aby ją nabyć. Jak załatwię wcześniej to porównam z innymi światełkami w formie zdjęć. Mam starszy model od tej, co na dzień dobry brałeś pod uwagę UF WF-501B, ty 502B i chwalę ją sobie- oczywiście po dodaniu blach miedzianych wokół modułu... Pozdr.
[ Dodano: 7 Grudzień 2013, 20:58 ]
WF-501B
Convoy S2
X1
Convoy C8
[ Dodano: 7 Grudzień 2013, 20:58 ]
WF-501B
Convoy S2
X1
Convoy C8
X1, S2, WF-501B, M1, C8, EKORAS C2,Sofirn SP36 BLF Anduril