FandyFire X2 Cree XM-L U2 - mini recenzja
Witam
imbus 1,3mm
Pozdrawiam
No niestety jednak się myliłem. np WIHA produkuje takie poza zestawami standardowymi.bandit pisze:Pewnie masz rację, ...
imbus 1,3mm
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Pewnie dlatego miałem wrażenie, że Convoy S3 w high (zmierzone 2.8A) dawał podobną ilość światła, co SS X2 w high...
Nic to, pigłuły dorobione, diody i sterowniki jutro powinny wyjechać od Grega. Będzie SS X2 (pierwsza?) z płynnym przechodzeniem pomiędzy trybami
Nic to, pigłuły dorobione, diody i sterowniki jutro powinny wyjechać od Grega. Będzie SS X2 (pierwsza?) z płynnym przechodzeniem pomiędzy trybami
Ostatnio zmieniony niedziela 01 gru 2013, 22:27 przez MrM, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat na rowerze, przełączanie tak trybów, to raczej minus. Nie wiem jak Ty, ale jak ja jadę na rowerze, to mam mało czasu na bawienie się trybami. Jak "wyciągniesz" przełącznik obok rączki, to by było ciekawe.
Mnie wkurza, w obecnym driverze, że muszę przejść przez wszystkie tryby, żeby ją szybko wyłączyć.
Z tego powodu, na pewno pójdzie do zamiany. Wolę taki "latarkowy".
Mnie wkurza, w obecnym driverze, że muszę przejść przez wszystkie tryby, żeby ją szybko wyłączyć.
Z tego powodu, na pewno pójdzie do zamiany. Wolę taki "latarkowy".
Poczytaj o sterowniku Grega obsługiwanego microswitchem. Możesz wyłączyć w dowolnym trybie poprzez czteroklik (u mnie będzie trójklik, bo zrezygnowałem z trybu błyskającego). Będzie włączenie przez przytrzymanie włącznika, potem jednoklikiem moc w górę, dwuklikiem moc w dół (z płynnym przechodzeniem), trójklik wyłączenie. Ma być też pamięć ostatniego trybu i boost po przytrzymaniu microswicha przez ponad 0.5s oraz cztery tryby 5-30-60-100%. Przełącznik przy rączce nie bardzo mi leży, więc zostanie tam gdzie jest (przynajmniej na razie ).
Witam wszystkich:)
Muszę się pochwalić, niedawno (11.11.2013) kupiona FandyFire x2 na XM-L U2 z fast tech, leniwie wziąłem opcję z EU plug i kosztowała około 40$. Dostałem lampkę, która ma piguły i uwaga - wygląda, na to że piguły są przyklejone do obudowy klejem termo przewodzącym (plastyczna masa, która trzyma piguły w miejscu). Dodatkowo luty wyglądają przyzwoicie.
Przepraszam za brak ogonków w oryginalnej wiadomości:(
Muszę się pochwalić, niedawno (11.11.2013) kupiona FandyFire x2 na XM-L U2 z fast tech, leniwie wziąłem opcję z EU plug i kosztowała około 40$. Dostałem lampkę, która ma piguły i uwaga - wygląda, na to że piguły są przyklejone do obudowy klejem termo przewodzącym (plastyczna masa, która trzyma piguły w miejscu). Dodatkowo luty wyglądają przyzwoicie.
Przepraszam za brak ogonków w oryginalnej wiadomości:(
Ostatnio zmieniony wtorek 03 gru 2013, 13:56 przez yaq, łącznie zmieniany 2 razy.