XPG na podkładach z XPE - można ?
XPG na podkładach z XPE - można ?
Siemka.
Krótkie pytanie - przerabiam markery do BMW (zastępstwo żarówki P21W) które są w oryginalne na XPE o dziwnym "brudnym" zimnym świetle. Czy w miejsce XPE mogę wrzuciś XPG ? Konkretnie chodzi mi o XPG2. Żeby nie było - fabrycznie są tam nietypowe MCPCB więc wymiana ich nie wchodzi w grę.
PS-Z XPG2 która barwa ma największą wydajność ? Chcę w leda puścić około 350 - 400 mA i uzyskać barwę dobrze widoczną w ciągu dnia.
Pozdrawiam.
Krótkie pytanie - przerabiam markery do BMW (zastępstwo żarówki P21W) które są w oryginalne na XPE o dziwnym "brudnym" zimnym świetle. Czy w miejsce XPE mogę wrzuciś XPG ? Konkretnie chodzi mi o XPG2. Żeby nie było - fabrycznie są tam nietypowe MCPCB więc wymiana ich nie wchodzi w grę.
PS-Z XPG2 która barwa ma największą wydajność ? Chcę w leda puścić około 350 - 400 mA i uzyskać barwę dobrze widoczną w ciągu dnia.
Pozdrawiam.
ILPT
Kart katalogowych Cree nie chce się czytać...
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Zazwyczaj tak jest (problem z odcieniem S2 i zielonkawa poświata). Udało się jednak zdobyć S2 w fajnej barwie i w dodatku z selekcją niskiego Vf .Zbychur pisze:Racja , ale jakoś je wykasowałem z głowy bo, wszystkie które miałem zalatywały mocno w zielony deseń i w projekcie kończyło się zawsze na R5.Bocian pisze:Nieprawda. XP-G2 S2 (148lm@85stC przy 350mA).Zbychur pisze: XP-G2 R5
Sometimes darkness can show you the light