telefon lenovo i zakupy na aliexpress
^^ No właśnie, a może się uda bez VATu MOja na szczęście jest już w WER Wawa, ale w sumie teraz idzie do mnie 5 paczek i wszystko stoi, china post jest równie szybkie jak SG kupiłem też drugi taki sam telefon od pandawill.com, wyszedł 126$ z 4GBTF i jakimś śmiesznym prezentem wartym 12$. Z kodem pandaforyou5. Wysyłka w mniej niż 24h, tak, że jak bez ściemy to polecam bo tanio i baaaaaardzo szybko-nawet SG post dali za darmo a niby doliczają (zaznaczyłem china).
A dlaczego ten telefon? Przejrzałem chyba cały internet i w tej cenie nic nie ma na tym SoC (są od 300$), w miarę ładny, IP 54, GG2, 1080p,2xA9 (wolałbym co prawda 4xA9 a w 4xA7 jakoś nie wierzę, że to jest szybsze w użytkowaniu), 1280x720 IPS podobno świetnej jakości. Jiayu oczywiście fajniejsze ale 60$ więcej (co nie znaczy, że nie kupię-czekam na G2F (nowość) w wersji WCDMA)
BTW ktoś wie gdzie można poczytać KONKRETNIE o różnych SoC? Zaczyna mnie ten temat interesować. O XDA wiem . I jeszcze o tym gdzie konkretnie jakie sieci mają nadajniki i na jakich częstotliwościach pracują.
A dlaczego ten telefon? Przejrzałem chyba cały internet i w tej cenie nic nie ma na tym SoC (są od 300$), w miarę ładny, IP 54, GG2, 1080p,2xA9 (wolałbym co prawda 4xA9 a w 4xA7 jakoś nie wierzę, że to jest szybsze w użytkowaniu), 1280x720 IPS podobno świetnej jakości. Jiayu oczywiście fajniejsze ale 60$ więcej (co nie znaczy, że nie kupię-czekam na G2F (nowość) w wersji WCDMA)
BTW ktoś wie gdzie można poczytać KONKRETNIE o różnych SoC? Zaczyna mnie ten temat interesować. O XDA wiem . I jeszcze o tym gdzie konkretnie jakie sieci mają nadajniki i na jakich częstotliwościach pracują.
Jedny telefon z prawdziwą lampą ksenonową jaki w życiu widziałem to SE K800. Ale do smartfona to mu daleko.
Ale widzę jednak że są na rynku:
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/sony ... 28414.html
Ale widzę jednak że są na rynku:
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/sony ... 28414.html
Everybody lies...
Ja kupowałem u Hong Kong Goldway: Lenovo A760. 99,3% pozytywów, ogólna liczba komentarzy prawie 12 tysięcy. Także godni zaufania. Były sklepy z tym telefonem tańsze o parę $ ale wybrałem Goldway i nie mam powodów do narzekańbobi8 pisze:Czesc
U jakiego sprzedawcy kupowałeś telefon? Ja widziałem ostatnio ten Lenovo za 118$ z wysyłką UPS'em ale trochę się boję kupić, bo facet nie ma żadnych komentarzy...
Hehe, też właśnie o nim przeczytałem parę dni temu i jeśli wyjdzie w dobrej cenie, to od razu zamawiam a na mojego Lenovo jest brat chętnyfxxx pisze:czekam na G2F (nowość) w wersji WCDMA