latarka z allegro za 1zł 9xLED
latarka z allegro za 1zł 9xLED
Witam
Link chyba zbędny bo wystarczy wpisać w alledrogo latarka taktyczna i sortowanie po najniższej.
Co myslicie o takiej latarce? niby 1zł, myślałem o breloczku na kluczę, opłaca się to w ogóle czy spali się to po tygodniu i będą to niepotrzebnie wydane pieniążki? Myslałem o zakupie od razu paru sztuk...
Link chyba zbędny bo wystarczy wpisać w alledrogo latarka taktyczna i sortowanie po najniższej.
Co myslicie o takiej latarce? niby 1zł, myślałem o breloczku na kluczę, opłaca się to w ogóle czy spali się to po tygodniu i będą to niepotrzebnie wydane pieniążki? Myslałem o zakupie od razu paru sztuk...
Teraz sam zwróciłem uwagę, iż wchodzą tam 3xAAA i nie będzie to tak małe jak przypuszczałem ^^', baterię mogą same się wyładowywać po czasie jak będą wsadzone do takiego "sprzętu"?
Ostatnio zmieniony czwartek 07 lis 2013, 10:35 przez Aggressiv, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieprawdopodobne, że w tej cenie da się coś takiego w ogóle wyprodukować i sprzedawać z zyskiem (?). Obudowa wykonana pewnie z puszek po chińskiej kocinie (ciekawe czy miałczy i się wgniata po mocnym ściśnięciu) ... a włącznik to chyba jakaś odmiana gównolitu, w dodatku nawet na zdjęciu widać jakie to pofałdowane.
Parę słów, ... parę nut jak mówi poetaAggressiv pisze:Co myslicie o takiej latarce? niby 1zł, myślałem o breloczku na kluczę, opłaca się to w ogóle czy spali się to po tygodniu i będą to niepotrzebnie wydane pieniążki? Myslałem o zakupie od razu paru sztuk...
Latarka nie kosztuje 1 zł tylko co najmniej! 4 zł plus realne koszty przesyłki - około 5 zł nawet jak kupujesz większą ilość, jak pojedynczą sztukę to sądzę, że co najmniej 5 zł plus koszty realne przesyłki
Popatrz na koszty przesyłki - w niej są ukryte dodatkowe zyski.
To częsty zabieg stosowany przez zwłaszcza hurtowników, sortowanie wychodzi wtedy na 1-szym miejscu do tego dodadzą bzdurne koszty za list zwykły, za który nie odpowiadają i faktyczne 9 zł plus 3 zł od kolejnej sztuki za polecony kosztujący kilka złotych.
Z litości pominę opis i przymiotniki : mała i taktyczna
P.S. W marketach takie latarki można kupić z bateriami za około 4-5 zł i myślę, że taka jest ich wartość.
Ostatnio zmieniony czwartek 14 lis 2013, 08:41 przez max4max, łącznie zmieniany 1 raz.