convoy M1 zmiana trybów

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
przemke

convoy M1 zmiana trybów

Post autor: przemke »

Witajcie,
Czy ktoś ma opis działania tej latarki, coś nie moge znaleźć. \Kupiłem po raz pierwszy latarkę tego typu niedawno dla ojca, zamówiona z fasttech. żadnej instrukcji czy markowego pudełka, no ale widać tak jest już z towarem z tego sklepu ?
W każdym razie pierwotnie po włączeniu odkryliśmy pięć trybów: 3 stopnie natężenia światła oraz sos i jakieś strobo. Kiedy chwilę używałem tryby sos i strobo wyłączyły się jakby permanentnie, nie wiem jak to aktywować ponownie.
Awatar użytkownika
Uka

Post autor: Uka »

Siema,
Proste, jak włączysz tryb min. i poczekasz około 8 sekund to latarka mignie 1 raz. W tym momencie musisz wyłączyć włączyć latarkę lub wcisnąć włącznik do połowy. Wtedy zmieniasz między 3 i 5 trybami.

Większość rzeczy nie ma pudełka bo: 1 Są nie brandowane; 2 Żeby uniknąć cła i podatków.
To switch mode group: switch to low mode and wait for 5 seconds. As soon as you notice a quick blink, half press the power switch and mode group is then toggled.
PZDR
max4max

Post autor: max4max »

przemke pisze:no ale widać tak jest już z towarem z tego sklepu ?
Są towary w tzw. Gift Boxach, jednak zawsze są droższe - dopłacasz za to pudełko.
Co do trybów oba sposoby masz podane wyżej.
Dodam tylko, ze najlepiej po tej zmianie trybów poczekać ponownie te 7-8 sekund az mignie w najniższym trybie i tym samym zapamięta aktualne ustawienia i dopiero wyłączyć lub przełączać na inne tryby.
przemke

Post autor: przemke »

Dzięki chłopaki za rozjaśnienie :)
ODPOWIEDZ