problem z płatnością -możne ktoś pomoze
problem z płatnością -możne ktoś pomoze
Witam
Jest to mój pierwszy post dlatego witam i pozdrawiam serdecznie miłośników światełek.
Mam problem z płatnością za zakupy w Fasttechu , cały czas odrzuca mi płatność i pojawia się komunikat
Czy ktoś wie o co chodzi?
Jest to mój pierwszy post dlatego witam i pozdrawiam serdecznie miłośników światełek.
Mam problem z płatnością za zakupy w Fasttechu , cały czas odrzuca mi płatność i pojawia się komunikat
Czy ktoś wie o co chodzi?
- Załączniki
-
- paypal2.png (51.11 KiB) Przejrzano 134 razy
wiec po kolei -loguje sie na konto fasttecha
1.mam w koszyku 2 przedmioty
2.klikam realizuj i mam tylko opcje płatność z paypala taki cos;
Payment methods
The safer, easier way to
3.nastepnie wyświetla mi się okno paypala gdzie pisze
Zapłać z mojego konta PayPal
Zaloguj się do swojego konta, aby zapłacić
podaje hasło hasło do paypala i pobiera dane z paypala , wyświetla sie komunikat zebym sprawdził dane do wysyłki i że kwota zostanie pobrana z mojej karty (paypala mam ustawionego żeby płacić karta debetową a nie przelewać pieniądze na paypala i dopiero płacić)
4.klikam zapłać teraz i cos tam "mieli" i wyskakuje własnie ten komunikat który zamieściłem w wątku
1.mam w koszyku 2 przedmioty
2.klikam realizuj i mam tylko opcje płatność z paypala taki cos;
Payment methods
The safer, easier way to
3.nastepnie wyświetla mi się okno paypala gdzie pisze
Zapłać z mojego konta PayPal
Zaloguj się do swojego konta, aby zapłacić
podaje hasło hasło do paypala i pobiera dane z paypala , wyświetla sie komunikat zebym sprawdził dane do wysyłki i że kwota zostanie pobrana z mojej karty (paypala mam ustawionego żeby płacić karta debetową a nie przelewać pieniądze na paypala i dopiero płacić)
4.klikam zapłać teraz i cos tam "mieli" i wyskakuje własnie ten komunikat który zamieściłem w wątku