Tanie oswietlenie roweru do jazdy w lesie
Ostatnio zmieniony czwartek 10 paź 2013, 21:13 przez profaner, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie wróciłem z wieczornego spotkania z użytkownikiem Kali...
Chciałem baaardzo baaardzo podziękować za poświęcony czas i ROZJAŚNIENIE sprawy
Porównanie S3 i FandyFire.
FandyFire rzucił mną o glebę. Rozwiązanie może mało uniwersalne a na pewno nie tak uniwersalne jak S2 czy S3 ale to co zobaczyłem przeszło moje oczekiwania.
Jeden klik....
Jasno
Drugi klik...
Jaśniej
Trzeci klik
Fire Ogień, wstał nowy dzień
Chciałem baaardzo baaardzo podziękować za poświęcony czas i ROZJAŚNIENIE sprawy
Porównanie S3 i FandyFire.
FandyFire rzucił mną o glebę. Rozwiązanie może mało uniwersalne a na pewno nie tak uniwersalne jak S2 czy S3 ale to co zobaczyłem przeszło moje oczekiwania.
Jeden klik....
Jasno
Drugi klik...
Jaśniej
Trzeci klik
Fire Ogień, wstał nowy dzień
-
Chodzi mi o fakt że X2m to potwór.profaner pisze:Powiedz jeszcze " za moich czasów to tylko karbidówka Panie"Co za czasy. Kiedyż żarowe na 6V było szczytem marzeń ....
skaktus jeszcze raz dzięki za pomoc - nie wiem czy jesteś jedynym użytkownikiem X2 na forum, ale na pewno najaktywniejszym
U mnie proces decyzyjny trochę trwa może to przez poznańską duszę
Ja na rower mam już 4 latarkę ... stopniowo zwiekszałem sobie światło.
W ostatnim czasie kupiłem taką jedną na XML-T6 z zoomem (na baterie AAA). Było dużo lepiej niż wcześniejszej (jakies police 15).
Dokupiłem C8 - jest ekstra. Gdy świecą obie to jest extra. I szeroko i daleko. Posiadanie 2 ma ta zaletę że jak jedna się uszkodzi lub wyczerpie bateria to druga też daje rade.
Pewnie następna to bedzie X2 ... ale to juz nie jest koniecznie ... ale dlaczego nie
Lepiej wydać na to niż na jakieś używki