Problem z laptopem i dyskiem SSD.

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Reszta konfigu to laptop :/ Maszynka to Asus M70VR więc tutaj pod względem płyty itd wiele nie wykombinuję.

Już się cieszyłem że lap pracuje poprawnie ale niestety nie - po wybudzeniu czarny ekran, przy wyłączaniu dalej to samo - komunikat z pierwszego postu. W tym wypadku wciskam ok i komp się zamyka...

Już mi brakuje pomysłów.

PS-Panowie, wiecie skąd można pobrać czysty, nienaruszony, pewny obraz Win7 bez seriala itd ? Mam własny oryginalny serial, jednak nie mam ori płyty. Aktualnie mam jakiś obraz z neta, jednak nie mam do niego zaufania.

Za wskazówki będę wdzięczny.
ILPT
Awatar użytkownika
Flora

Post autor: Flora »

Potrzebujesz 32 czy 64 bity?
belushi

Post autor: belushi »

sprawdziłeś pamięć tak jak pisałem ??

B
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

Ok , mój błąd nie dotyczytałem w temacie ;)

Czysty obraz mogę udostępnić jak masz gdzieś miejsce na ftpie , w inne miejsca nie wrzucam z wiadomych względów.

Jak masz aktualny firmware (z Vertexem 2 były zdaje się problemy i naprawili to w nowszym sofcie) to pozostaje zainstalować czysty system + najnowsze stery do Asusa + wszystkie poprawki MS i potestować na czystym systemie.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Dostałem PW i będę próbował na innej wersji 32 bitowej i dla tesu postawię 64 bity.

Belushi - pamięć jest ok, po włożeniu zwykłego twardziela komp pracuje poprawnie.

[ Dodano: 30 Wrzesień 2013, 18:46 ]
EDIT

Sporo męczarni i winowajcą prawdopodobnie jest aplikacja HControl.exe od Asusa (do zabawy przyciskami). Po wywaleniu udało mi się wybudzić kompa bez zawieszenia...
ILPT
ODPOWIEDZ