FastTech
No i dostałem nr trackingu, 6 dni im to zajęło.
Co ciekawe, mimo że teoretycznie paczka powinna iść jako typowa paczka rejestrowana a na foto widać dodatkową naklejkę REGISTERED których wcześniej nie było, mimo wyboru tego samego typu wysyłki.
Wciąż brak odpowiedzi od fastech na zadanie pytanie poprzez support.
Co ciekawe, mimo że teoretycznie paczka powinna iść jako typowa paczka rejestrowana a na foto widać dodatkową naklejkę REGISTERED których wcześniej nie było, mimo wyboru tego samego typu wysyłki.
Wciąż brak odpowiedzi od fastech na zadanie pytanie poprzez support.
ILPT
Ja ostatnio (akurat nie z FT, na FT czekam też) na wszystkim z Azji mam pieczątkę warszawskiego urzędu celnego "Dopuszczone do obroru" (szczęśliwie pierdoły zamawiam w cenach <$15), sądzę, że kilka dni na tym UC się traci niestety Chyba, że wcześniej też przez urząd szło, tylko bez pieczątek... Oby tymi pieczątkami za bardzo nie walili w listy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
- smokuxx1987
Informacja o Twojej paczce jest w systemie, ale fizycznie jeszcze jej nie ma, za 2-4 dni będzie "despatched to overseas"
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- smokuxx1987
Jak się pojawi "despatched to overseas" to znaczy że leci już do PL, za 2-4 dni jest już w trackingu na stronie poczty, i zaś 2-4 dni i powinna być u Ciebie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- smokuxx1987
Prędzej PayPal oddaje.
[ Dodano: 30 Wrzesień 2013, 13:46 ]
Mimo teoretycznego wysłania itd, tracking z 26 września, jak do tej pory nic się nie zmieniło-wciąż status:
A czasem nie ma jej w systemie w ogóle.
Od zakupu minęło już 12 dni...Raz w tyle czasu paczkę miałem już u siebie...
[ Dodano: 30 Wrzesień 2013, 13:46 ]
Mimo teoretycznego wysłania itd, tracking z 26 września, jak do tej pory nic się nie zmieniło-wciąż status:
Kod: Zaznacz cały
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Od zakupu minęło już 12 dni...Raz w tyle czasu paczkę miałem już u siebie...
ILPT
W trackingu "despatched to overseas", a paczkę mam już w rękach więc nie ma co się tym sugerować. Śledzenie na poczcie polskiej działało idealnie.
Paczka wysłana 09.09.13 przez International Airmail - nadal nie doszła.
Paczka wysłana 16.09.13 przez Singapore Post - doszła dzisiaj.
Wartość na paczce: $2,14
Wartość rzeczywista: $17,67
Paczka wysłana 09.09.13 przez International Airmail - nadal nie doszła.
Paczka wysłana 16.09.13 przez Singapore Post - doszła dzisiaj.
Wartość na paczce: $2,14
Wartość rzeczywista: $17,67
- Convoy S2 / S2+ / M1 / C8 @ XML2
- Olight i2 + Li-ion 14500