![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Pyra>> OK, OK, przestanę pisać z telefonu, albo kupię inny
![;)](./images/smilies/oczko.gif)
Piękny!Vigo pisze:Moje zauroczenie MAGLite'ami wciąż trwa w związku z czym przywędrował do mnie MAG LED 3D Blue:
Obrazek
Na Allekicha można bez problemu dostać żarówkowe MAGi 2D w kolorze czerwonym i zielonym, są w ciągłej sprzedaży, ten mój niebieski też z Allegro, chyba jakiś prywatny import z U.S.A.marmez pisze:Piękny!Vigo pisze:Moje zauroczenie MAGLite'ami wciąż trwa w związku z czym przywędrował do mnie MAG LED 3D Blue:
ObrazekW Polsce takie sprzedają? Mało kolorowych z D/C w Polsce widziałem. Ja marzę o 3D w kolorze zielonym, i to marzenie się kiedyś spełni, ale jeszcze nie w tym roku. Na razie mam czarne i zobaczę co w nich wolę poczciwe XM-L2 czy oszałamiającą MT-G2
a później przełożenie bebechów do kolorowej obudowy nie powinno stwarzać problemów
Pozdrawiam
Z tego co wiem, to nie. Ja z kolei zawsze zastanawiałem się, dlaczego nie powstał Mag na 1xAA, taki trochę większy Solitaire z sensownymi osiągami. Skusiłbym się na takie coś nawet dziś.Vigo pisze:Istnieją fabryczne 1D? bo nie spotkałem.
Vigo pisze:Na Allekicha można bez problemu dostać żarówkowe MAGi 2D w kolorze czerwonym i zielonym, są w ciągłej sprzedaży, ten mój niebieski też z Allegro, chyba jakiś prywatny import z U.S.A.