Allegro PayU mały problem
Allegro PayU mały problem
Witajcie,
Panowie pojawił mi się mały problemik, w piatek sprzedałem na allegro sprzęt, kupujący wpłacił mi pieniążki na PayU, zakładając konto z 6 lat temu podałem tam swoje konto bankowe, sprzedałem coś pierwszy raz i pierwszy raz ktoś mi coś wpłacił na PayU
Konto bankowe niestety już jest nie aktualne i teraz mam problem ze zmianą Konta Bankowego w profilu.
Allegro ma sposób na to ale polega on na wysłaniu kliku dokumentów pocztą tradycyjna będzie to trwało ogrom czasu
Spotkaliście się może Panowie z podobnym problemem?
Napisałem do Allegro ale myślę że odpiszą dopiero w poniedziałek.
Pozdrawiam.
Panowie pojawił mi się mały problemik, w piatek sprzedałem na allegro sprzęt, kupujący wpłacił mi pieniążki na PayU, zakładając konto z 6 lat temu podałem tam swoje konto bankowe, sprzedałem coś pierwszy raz i pierwszy raz ktoś mi coś wpłacił na PayU
Konto bankowe niestety już jest nie aktualne i teraz mam problem ze zmianą Konta Bankowego w profilu.
Allegro ma sposób na to ale polega on na wysłaniu kliku dokumentów pocztą tradycyjna będzie to trwało ogrom czasu
Spotkaliście się może Panowie z podobnym problemem?
Napisałem do Allegro ale myślę że odpiszą dopiero w poniedziałek.
Pozdrawiam.
Potrzebny jest kod ostatnio dokonanej wypłaty z payU na zwykłe konto, ale że nigdy jeszcze nie było wypłaty to tak nie może tego zrobić.
Ciekawe czy można zapłacić właśnie tymi pieniędzmi zgromadzonymi na payU, to by było jakieś rozwiązanie edit, już znalazłem, nie można...
Ciekawe czy można zapłacić właśnie tymi pieniędzmi zgromadzonymi na payU, to by było jakieś rozwiązanie edit, już znalazłem, nie można...
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Tu masz formularz:
http://static.allegrostatic.pl/site_ima ... danych.pdf
Kasa na koncie PayU poleży do momentu zmiany konta, a później wypłacisz.
http://static.allegrostatic.pl/site_ima ... danych.pdf
Kasa na koncie PayU poleży do momentu zmiany konta, a później wypłacisz.