Co sobie ostatnio kupiliście?
Ja kupiłem Maglite 4D dość tanio, a nie udało mi się kupić wcześniej w licytacji 4D bardziej odrapanej i o 10 zł droższej , a te którą kupiłem, kupowałem, gdy było z 5 wyświetleń tej aukcji Stan idealny nie jest, ale jestem zadowolony, będzie ładna obudowa, dobrze odprowadzająca ciepło z MT-G2.
Pyra>> OK, OK, przestanę pisać z telefonu, albo kupię inny (prędzej, to pierwsze). Poprawiłem.
Pyra>> OK, OK, przestanę pisać z telefonu, albo kupię inny (prędzej, to pierwsze). Poprawiłem.
Ostatnio zmieniony środa 25 wrz 2013, 16:51 przez marmez, łącznie zmieniany 2 razy.
Piękny! W Polsce takie sprzedają? Mało kolorowych z D/C w Polsce widziałem. Ja marzę o 3D w kolorze zielonym, i to marzenie się kiedyś spełni, ale jeszcze nie w tym roku. Na razie mam czarne i zobaczę co w nich wolę poczciwe XM-L2 czy oszałamiającą MT-G2 a później przełożenie bebechów do kolorowej obudowy nie powinno stwarzać problemówVigo pisze:Moje zauroczenie MAGLite'ami wciąż trwa w związku z czym przywędrował do mnie MAG LED 3D Blue:
Obrazek
Pozdrawiam
Na Allekicha można bez problemu dostać żarówkowe MAGi 2D w kolorze czerwonym i zielonym, są w ciągłej sprzedaży, ten mój niebieski też z Allegro, chyba jakiś prywatny import z U.S.A.marmez pisze:Piękny! W Polsce takie sprzedają? Mało kolorowych z D/C w Polsce widziałem. Ja marzę o 3D w kolorze zielonym, i to marzenie się kiedyś spełni, ale jeszcze nie w tym roku. Na razie mam czarne i zobaczę co w nich wolę poczciwe XM-L2 czy oszałamiającą MT-G2 a później przełożenie bebechów do kolorowej obudowy nie powinno stwarzać problemówVigo pisze:Moje zauroczenie MAGLite'ami wciąż trwa w związku z czym przywędrował do mnie MAG LED 3D Blue:
Obrazek
Pozdrawiam
Też chciałbym do kompletu jeszcze zielonego, może dla odmiany w wersji "C".
___
Z tego co wiem, to nie. Ja z kolei zawsze zastanawiałem się, dlaczego nie powstał Mag na 1xAA, taki trochę większy Solitaire z sensownymi osiągami. Skusiłbym się na takie coś nawet dziś.Vigo pisze:Istnieją fabryczne 1D? bo nie spotkałem.
Żeby nie schodzić z tematu, to ostatnio kupiłem sobie(handel wymienny) scyzoryk Victorinox Mountaineer. Noszę na codzień 2 multitoole i folderek, ale taki klasyk będzie się z nimi świetnie dopełniał i zawsze znajdzie się dla niego miejsce w kieszeni. Z latarek to jakiś czas temu wpadł mi w ręce Surefire E2E.
Mhm, te 2D to oglądam często A więcej kolorów w różniejszych rozmiarach mają w Niemczech na ebayu, tylko - o ile dobrze pamiętam - z przesyłką do PL wychodzi ok 200zł... Ja mam czas PozdrawiamVigo pisze:Na Allekicha można bez problemu dostać żarówkowe MAGi 2D w kolorze czerwonym i zielonym, są w ciągłej sprzedaży, ten mój niebieski też z Allegro, chyba jakiś prywatny import z U.S.A.