Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Vigo pisze:Kupta se Pany FENIXa TK75 to będzieta mieli zasięgu na 0,5km+.
Tylko:
grejtfrut pisze:TK75 byłaby super, ale jest poza budżetem)
Więc odpada
W polskich sklepach i owszem TK75 to koszt około 900zł, ale przy zakupie bezpośrednio z Chin wychodzi jakieś sześć stówek , budżet przekraczały raptem o 100zł i mamy szperacz dalekiego zasięgu jak "ta lala", któremu szerokości też nie braknie.
PS Shocker jak sama nazwa wskazuje to też będzie trafny wybór, acz to większe bydle.
Poza tym czas zaczyna powoli gonić. Ta zmodowana sf1100 byłaby spoko, tylko byłbym spokojniejszy jakbym zobaczył beam'a. Albo jakby właściciel potwierdził istnienie chociażby niewielkiego spilla..
No to dzięki wszystkim za informacje i pomoc. Po kontakcie z Gregiem jednak okazało się, że przez najbliższe dwa tygodnie nie będzie zmodowanego 1100. Decyzja więc zapadła - zamówiłem w Mhuncie Barracudę. Myślę, że będzie ok. Od Grega zamówię pewno kiedyś coś dla siebie, bo wygląda to wszystko zacnie.
Pozdrawiam.