Podziel się swoim smutkiem
warunek na studiach.... Gościu jest niepoważny, na Wrzesień zostawił bodaj 30 osób, zdała jedna, resztę wysłał właśnie po warunek za 300zł. Nie wiem kto temu Panu zezwolił wykładać, ale zrobił duży błąd, bo gość jest żałosny, zamiast skupić się na wykładaniu mści się na nas za to, że w większości mieliśmy gdzieś jego durny wykład (którego nie dało się słuchać).
Różne miałem sytuacje na studiach ale takiego czegoś się nie spodziewałem i jeszcze nie widziałem. Po za tym mnie też dopadło choróbsko ech....
Różne miałem sytuacje na studiach ale takiego czegoś się nie spodziewałem i jeszcze nie widziałem. Po za tym mnie też dopadło choróbsko ech....
Cóż - nie od dziś wiadomo, że niektórzy wykładowcy są na uczelni tylko po to, żeby gnębić studentów. Osobiście miałem szczęście przez 3 lata studiów spotkać tylko jedną taką osobę, reszta OK, a niektórych będe pozytywnie wspominać długie lata, więc - always look at the bright side. Jak to świetnie brzmi na forum latarkowym.
Ze smutków - ślepnę. Po operacji na własne życzenie, która dodatkowo tania nie była. Widać tak mi pisane, to nie pierwszy raz...
Ze smutków - ślepnę. Po operacji na własne życzenie, która dodatkowo tania nie była. Widać tak mi pisane, to nie pierwszy raz...
Kiepski to byłby żart. To znaczy nie ślepne dosłownie, tylko blizny na rogówce pogorszyły mi ostrość widzenia i w polu widzenia pojawił się efekty halo, który zasłania obraz. Efekt jest taki, że momentami czuje się jakby oszołomiony (przez brak ostrości), a o nocnej jeździe autem będe musiał na razie zapomnieć...ologda pisze:.Ze smutków - ślepnę
taki żart?
Niby tak ma być - blizny z czasem powinny się pomniejszyć. Ale lekarz mnie o tym nie poinformował, kontakt z nim też nie jest za prosty - mailowy z opóźnieniami, więc kilka dni najadłem się strachu, że czeka mnie niepełnosprawność jak proces nie wyhamuje... Póki co mam wakacje, więc daje rade z gorszym widzeniem, ale zaraz zaczyna sie rok akademicki i zobaczym co będzie.
Przez krótki przewód dołączony do telefonu ładuje ~700mA.
Kupiłem 3 m przewód i spadek prądu jest taki że ładuje ~400mA.
Kupiłem 3 m przewód i spadek prądu jest taki że ładuje ~400mA.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Co to oznaczać może?pawel4090 pisze:Byłem na badaniach z firmy, okazało hemoglobina leci na pysk. Wszystko poniżej normy, masakra .... czerwonych ciałek 3.2mln a 2 lata temu było około 6mln.
A mi zdechł pies 10 lat, 32 kg miał serce staneło .
Jechałem do weterynarza i nie dojechałem na czas w aucie zdechł
Największa latarka świata( fotka)
4metry wysokości
Idę w stronę światła
4metry wysokości
Idę w stronę światła