Witam, Jak wy oceniacie zakupy na FastTech? Ja na razie pozytywnie zaskoczony, 13-stego zamówiłem S2 dzisiaj już widzę wysłana jest, pokazane też zdjęcie koperty nadanej Coś zdaje mi się że częściej tam będę zamawiał
Ja 14go wpłaciłem pieniądze, dalej w pakowaniu, zobaczymy jak szybko się uwiną z tym wszystkim
Wybrałem opcję Singapore Post, tam widniało bodajże 10-14 dni, to czas całkowitej realizacji zamówienia czy tylko wysyłki?
Ja swoje większe zamówienie na FT złożyłem 10 czerwca , 11 było wysłane (Shipped), natomiast Doręczenie przesyłki 2013-06-19 koło ~10 był listonosz u mnie w biurze we Wrocławiu. Leciało przez Singapure Post.
Inne 23 kwietnia zamówienie, dostarczono 2 maja.
Niestety zamówienie ostanie nie zmieniłem na SP, i idzie przez International Airmail.
Zamówienia z 1 i 4 sierpnia. Inne już z automatu poszło 2 sierpnia przez SP i jeszcze też nie mam.
Ja, póki co, jestem zadowolony. Zamawiałem tam w tym roku z 3-4 razy w tym 4 latarki i jest fajnie Raz czegoś nie mieli chwilowo na stanie wysłali bez tego czegoś, jak już mieli (tydzień później to przysłali osobno - doszło z tydzień później).
Też jestem Bardzo pozytywnie zaskoczony, błyskawiczna wysyłka, doszła do 6 dni roboczych. 2 latarki, ładowarka, jakieś głupoty i lampka do roweru. Świetny sklep. Nawet dostałem gratisy ok 5 $.
Były to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, na pewno tam wrócę
A ja mam swoje ALE.
Generalnie pozytywnie, ALE raz zamiast ładowarki przysłali mi aromat do e-papierosa, support miał pomóc i wsadzić ładowarkę do następnej przesyłki a tego nie zrobili. Musiałem się ostro upominać to osobno wysłali.
Za nie działające breloki LED, solarne, dali mi kod rabatowy, nie działający. Sprawa w toku....
Zamawiałem zaledwie kilka razy i coś dużo przygód jak na taką ilość ...
U mnie tak samo, z 40 na 2.41... heh Oczywiście gift. "Paragon - faktura" też w paczce, szok. Oczywiście tylko z wyszczególnionymi przedmiotami, bez cen.
Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony.
bandit pisze:"Paragon - faktura" też w paczce, szok.
I ten szok mnie własnie zabił paczka została rozpakowana na cle w celach weryfikacji, przy okazji dostałem vat do zapłaty i się zrobiło nie wesoło bo 70 zł w plecy
Calineczka pisze:ALE raz zamiast ładowarki przysłali mi aromat do e-papierosa
ja zamiast 5 diod xm-l2 dostałem 5 piguł mosiężnych