Za to gdzieś w zakładce z przeliczaniem istnieje możliwość sprawdzenie, ile na chwilę obecną cena w USD wyjdzie w PLN-ach. Jak ktoś zainteresowany to później mogę screena wrzucić .
W końcu zamówiłem pierwszy raz na FT i jak na razie chyba wszystko jest OK, ale mam pytanie: w statusie wysyłki jest opisane, że "jest w toku", a na maila otrzymałem info, że adres wysyłkowy podany (ten z domyślnego ustawienia w FT) a obok info "sprzedający nie podał jeszcze szczegółów wysyłki" Czy coś jest nie tak ?
Dziękuję. A to, że na maila dostałem info, że "kupujący nie wybrał jeszcze opcji dostawy" mimo, że mam zdefiniowany adres domyślny. Czy ta po prostu jest i tyle ?
Pzdr
fazi pisze:Dziękuję. A to, że na maila dostałem info, że "kupujący nie wybrał jeszcze opcji dostawy" mimo, że mam zdefiniowany adres domyślny. Czy ta po prostu jest i tyle ?
Pzdr
Jeśli możesz, to przytocz tutaj całą treść e-maila w oryginale. To sprawdzę, czy też coś takiego dostawałem. Na razie nic mi to nie mówi.
Odnotowaliśmy wysłanie przez Ciebie płatności w kwocie $24,71 USD do sprzedającego FastTech.com (info@fasttech.com)
Zanim ta transakcja pojawi się na Twoim koncie, może upłynąć kilka minut.
Handlowiec
FastTech.com info@fasttech.com
+852 36159948 Instrukcje dla handlowca
Nie podano instrukcji.
Adres wysyłkowy
Ship to ********* ****
62-050 Mosina
Polska
Szczegóły wysyłki
Sprzedający nie podał jeszcze szczegółów wysyłki.
Witaj takiego maila dostałem, moje dane ja wykasowałem
A wydaje mi się, że tak ma być, bo dostałem info, że towar jest wysłany