Witam codziennie dojezdzam rowerem do pracy i ostatnio moja lampka zaczala migac i nie dziala. Tzn czasem jak sie duzej pobawie to mrugnie jeszcze. Szukam kogos kto mi powie jak to naprawic albo bede w stanie komus to wyslac kto to zrobi za mnie i przy okazji pomoze mi poprawic jakosc tej azjatyckiej roboty. Sluzyla mi juz 5 lat wiec chyba OK. Zblize sie jesien, zima wiec musze byc gotowy na ciemnosc. Mam nadzieje ze znajde tutaj uczciewgo fachowca ktory pozwoli dalej mi sie cieszyc tym ulubionym cackiem.
http://www.swiatelka.pl/upload_img/obra ... 6c9076.jpg
http://www.swiatelka.pl/upload_img/obra ... 0d4906.jpg
szukam pomocy z SSC P7-C lampka nie dziala!
szukam pomocy z SSC P7-C lampka nie dziala!
Ostatnio zmieniony czwartek 08 sie 2013, 22:07 przez Dyngs, łącznie zmieniany 2 razy.
Serdecznie dziekuje za odpowiedz. Sprawdzilem i podlaczylem kabel z ogniwa do gwintu i dziala. Tak wiec to jest wlacznik.
1. Gdzie moge naprawic lub kupic sam wlacznik?
2. Bardzo chcialbym zmienic lighting mode.... czy jest to mozliwe? jakies funckje bardzie przyjazdne rowerzystom
3. potrzebuje rowniez uszczelki do wlacznika, jak widac na zdjeciu jest urwana. Wszedzie szukam w sklepach i nie moge znalesc tego wymiaru
MTE SSC P7 900-Lumen 5-Mode Super LED Flashlight (18650)
1. Gdzie moge naprawic lub kupic sam wlacznik?
2. Bardzo chcialbym zmienic lighting mode.... czy jest to mozliwe? jakies funckje bardzie przyjazdne rowerzystom
3. potrzebuje rowniez uszczelki do wlacznika, jak widac na zdjeciu jest urwana. Wszedzie szukam w sklepach i nie moge znalesc tego wymiaru
MTE SSC P7 900-Lumen 5-Mode Super LED Flashlight (18650)
Ostatnio zmieniony czwartek 08 sie 2013, 22:10 przez Dyngs, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo dobry włącznik tu, a generalnie to zmieniłbym diodę, sterownik i przede wszystkim te ogniwa które widać na zdjęciu. Wszystko zależy czy lubisz/chcesz/umiesz bawić się w małego "mechanika" i czy jesteś wstanie zainwestować kilkadziesiąt złotych w zrobienie z tego fajnej latarki, aczkolwiek nie wiem czy rozkład światła z tej lampki jest dobry na rower, ale to już zależy od tego czy taki Ci pasuje. Jeśli nie boisz się lutownicy, to z naszą pomocą możesz przeprowadzić małego moda .
[ Dodano: 8 Sierpień 2013, 22:01 ]
[ Dodano: 8 Sierpień 2013, 22:01 ]
Jakie ma wymiary?Dyngs pisze:3. potrzebuje rowniez uszczelki do wlacznika, jak widac na zdjeciu jest urwana. Wszedzie szukam w sklepach i nie moge znalesc tego wymiaru