Sterownik driver LED 2,8-4,5V 2,8A programowalny
Extended 1.1 najwcześniej po winobraniu, końcem listopada. Aktualnie nie jest to priorytetowy temat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informacja techniczna
Od dnia 4 września 2013 latarki Solarforce L2P w wersji extended są wyposażone w najlepsze na rynku szkło mineralne UCL® v.2 z dwustronną błękitną powłoką antyrefleksyjną, o przepuszczalności światła na poziomie 99%.
Oznacza to przyrost strumienia świetlnego 50-70 lumenów w najwyższym trybie i następujące parametry latarek:
L2P extended XM-L2 T6 3C ponad 900lm OTF (na wyjściu latarki)
L2P extended XM-L2 U2 1C około 970lm OTF
Niewiele kompaktowych latarek z pojedynczą diodą o neutralnej barwie światła może pochwalić się przekroczeniem 900lm OTF.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informacja techniczna
Od dnia 4 września 2013 latarki Solarforce L2P w wersji extended są wyposażone w najlepsze na rynku szkło mineralne UCL® v.2 z dwustronną błękitną powłoką antyrefleksyjną, o przepuszczalności światła na poziomie 99%.
Oznacza to przyrost strumienia świetlnego 50-70 lumenów w najwyższym trybie i następujące parametry latarek:
L2P extended XM-L2 T6 3C ponad 900lm OTF (na wyjściu latarki)
L2P extended XM-L2 U2 1C około 970lm OTF
Niewiele kompaktowych latarek z pojedynczą diodą o neutralnej barwie światła może pochwalić się przekroczeniem 900lm OTF.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
To jest właśnie sterownik do latarek z włącznikiem bistabilnym. Aczkolwiek może też pracować z włącznikiem monostabilnym np. włącznikiem paskowym/żelowym na kablu.
Re: Sterownik driver LED 2,8-4,5V 2,8A programowalny
Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem tą uwagęgreg pisze:Należy rozgraniczyć:
1. włączenie lub wyłączenie latarki - mocne wciśnięcie przycisku do końca i puszczenie
2. "klik" - na włączonej latarce lekkie wciśnięcie przycisku - do połowy
Pracuję usilnie nad tematem, aby wersja 1.1 ukazała się początkiem grudnia.
A ja mam do Ciebie pytanie Greg, mam twój sterownik, ale za ... ... nie mogę usunąć stroboskopu z jednego z trybów, robię tak jak masz opisane, czyli: programowanie stroboskopu, czekam aż wszystkie przelecą i nie wyłączam latarki i po tym i tak latarka wraca do wcześniej zaprogramowanego stroboskopu,a w twoim opisie jest że jak się nie dokona wyboru stroboskopu to zostanie on zastąpiony trybem ciągłym, czy może ja czegoś nie ogarniam?
Ostatnio zmieniony niedziela 17 lis 2013, 21:23 przez no1muzzy, łącznie zmieniany 1 raz.
Na koniec po przejściu całej procedury wykonujesz klik i jest tryb ciągły. Była już na ten temat dyskusja w tym wątku, poszukaj wcześniej.
Cztery posty wyżej?