greg pisze:Dziwicie się, że jako sample wysyłają to, co wysyłają? 99% "klientów" sampli to osoby, która chcą co nieco wyłudzić za free i niczego od producenta nie kupią. Realny klient zamawia próbki handlowe ciut inaczej, niż przez ogólny formularz www
Nie można w ten sposób tłumaczyć producenta. Ja sam osobiście wiele razy zamawiałem sample z różnych firm. W kilku przypadkach zdecydowało to o zakupie, do którego przekonała mnie ostatecznie jakość sampli.
Smutne ale prawdziwe. Firma, która chce zamówić kilka (-naście, -dziesiąt) tys. sztuk nie wypełnia formularza na sample. Formularze są dla detalistów. Detaliści to promil obrotów.
Chyba lekko przesadzacie, że na sample trafiają odpady sprawdziłem przed chwila swoje podłoża wszystkie równiutkie jak polskie drogi po pierwszych śniegach
macgap90 pisze:Chyba lekko przesadzacie, że na sample trafiają odpady sprawdziłem przed chwila swoje podłoża wszystkie równiutkie jak polskie drogi po pierwszych śniegach
No to ja dziękuję...
Dojdą to się zobaczy
EDIT
Sample doszły, 10 sztuk. Wszystkie "krzywe". Te do XML raczej są do niczego - pad termalny bardzo nisko, palcem można wyczuć nierówność. W najlepszym stanie są pady do XBD i XPG, reszta czyli do MKR i MTG taka sobie, również widać nierówności itd.
Czyli uogólniając fajnie że przysłali, szkoda tylko że w porównaniu ze zwykłymi podkładami różnica będzie niewielka.