Czołówka produkcji MiDi - dyskusja
Czołówka produkcji MiDi - dyskusja
Muszę Cię zmartwić ale nie jest to najmocniejsza czołówka
Ostatnio zmieniony wtorek 23 lip 2013, 09:27 przez ElSor, łącznie zmieniany 1 raz.
Podaj proszę konkrety, bo całą przeszłość Potworka znam bardzo dobrze od momentu powstania do chwili obecnej. Wiem też, że nikt kto był obecny na 2 wypadach na których testowana była ta czołówka nie miał nic mocniejszego niż modyfikowane Myo RXP. Poza mną na czole miały Potworka 2 osoby i obie chcą takie same.
Lupine nie znam osobiście także możliwe, że masz rację (sugerując się tylko specyfikacjom Betty daje prawie 2x więcej światła niż Kostka v3).
Lupine nie znam osobiście także możliwe, że masz rację (sugerując się tylko specyfikacjom Betty daje prawie 2x więcej światła niż Kostka v3).
I tak już się nadaje do wydzielenia, więc dopisze swoje 3 grosze.
Kol. ologda, raczej pisze o Lupine, nie o Twojej lampie
Swoją drogą, Niemcy aż tak nie mogą spaprać lampy na 7x XM-L, by świeciła gorzej od innej 2x XM-L...
Kol. ologda, raczej pisze o Lupine, nie o Twojej lampie
Swoją drogą, Niemcy aż tak nie mogą spaprać lampy na 7x XM-L, by świeciła gorzej od innej 2x XM-L...
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Nie krępuj się i zrób co trzeba, wg sugestii grega Wszak temat ciekawy i chyba warto kontynuować, by niepotrzebnie nie wydawać kupy pieniędzy, jeśli nie jest warto.krzycho_ pisze:Panowie , przypominam że to sklepik
Mocowo też nie wydaje mi się, żeby było gorzej. Jedynie rozkład światła może być niekorzystny do penetracji jaskiń i stąd taki a nie inny osąd grotołazów. Dużo do powiedzenia pewnie miała także różnica w cenie - nie każdy jest w stanie dopłacić za latarkę tyle, ile kosztuje cały pozostały szpej jaskiniowy.greg pisze: Swoją drogą, Niemcy aż tak nie mogą spaprać lampy na 7x XM-L, by świeciła gorzej od innej 2x XM-L...
Nie sprecyzowałem - oczywiście chodziło mi o porównanie lataki Lupine Betty R X12 z V3.
Teoretycznie Lupine jest lepsza (ilością emitowanego światła) .Praktycznie-gabarytami , wagą ,ceną przegrywa z V3 .
Nie wiem dokładnie w jakim kraju i kto ją porównywał , ale takie info zwrotne dotarło.
Potwotka - nie znam niestety ( z chęcią zobaczyłbym jak to pracuje).
Teoretycznie Lupine jest lepsza (ilością emitowanego światła) .Praktycznie-gabarytami , wagą ,ceną przegrywa z V3 .
Nie wiem dokładnie w jakim kraju i kto ją porównywał , ale takie info zwrotne dotarło.
Potwotka - nie znam niestety ( z chęcią zobaczyłbym jak to pracuje).