klasyczna Varta

Domowe, energooszczędne instalacje LED, HID, halogenowe etc. Światło w stacjonarnych aplikacjach codziennego użytku.
Awatar użytkownika
lord_craven

Post autor: lord_craven »

dpkf pisze:Panowie ponawiam pytanie dot. coś takiego: Latarka diodowa Fenix E35 lub E25...?
Szukajka zwraca takie wyniki:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... hlight=e35
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... hlight=e35
itp.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Przeglądnij forumowy sklepik i zainteresuj się przerobionymi latarkami Canvoy.
ILPT
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Niby nie powinienem się odzywać, bo w ręku Feniksa tego nie miałem, ale recenzje E35 są raczej pozytywne. w porównaniu do tańszych alternatyw, np. Convoyów, jest mniej światłą w max (trochę mniej, bo 2-3 razy mniej wielkiej różnicy dla oka nie robi, ale zdecydowanie zauważalną). Ma włącznik na boku (mi by się to akurat podobało), Barwa zimna :( no i chyba tyle głównych różnic. Jeżeli kupisz i zimne światło nie będzie Ci przeszkadzać, to będziesz zadowolony :)

No i jest różnica w cenie, ale nie zawsze chodzi o cenę, nieraz o zadowolenie :)

Zawsze można kupić, popróbować i niewiele tracąc sprzedać jeżeli nie przypadnie do gustu :)
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
dpkf

Post autor: dpkf »

Zapoznaję się z treścią postów i jeśli jest taka duża możliwość wyboru to człowiek nie potrafi się zdecydować. Muszę podjechać wieczorem do maciex93. Wtedy już na pewno będę wiedział o co chodzi, zdecydowanie. Typy już mam, temat oczywiście pozostaje otwarty a wszystkim kolegom bardzo dziękuję za cenne rady.
ODPOWIEDZ