Podziel się swoją radością
Witam
Byliśmy dziś w Pobiedziskach, jest tam replika grodu średniowiecznego, ale ciekawostką jest to, że jest tam kolekcja machin oblężniczych. Strzeliłem sobie z trebusza, ma około 6-7m wysokości a 10kg kamień poleciał na 99m. Młody sobie strzelił z małego trebusza (jakieś 3m) i kamyczek poleciał na 70m.
Próbujemy uruchomić perriere.
Naciąganie
Strzał
Pozdrawiam
Byliśmy dziś w Pobiedziskach, jest tam replika grodu średniowiecznego, ale ciekawostką jest to, że jest tam kolekcja machin oblężniczych. Strzeliłem sobie z trebusza, ma około 6-7m wysokości a 10kg kamień poleciał na 99m. Młody sobie strzelił z małego trebusza (jakieś 3m) i kamyczek poleciał na 70m.
Próbujemy uruchomić perriere.
Naciąganie
Strzał
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- lord_craven
To nie będzie łatwo na tym stażu. Ostatnio z 3 godziny grupa inżynierska z Philipsa zastanawiała się czy żarówka produkowana przez nich na zasilanie 24 V jest przeznaczona do zasilania prądem stałym czy przemiennym, ale w końcu oddzwonili co ustalili.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Do kompletu jest SQ6HZS
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Cieszymy się twoją radością i szybko wracaj do zdrowia, bo sezon moto w pełni.Kazik pisze:Wróciłem już do kraju po operacji oczu - po 3 dobie nie czuje już bólu i coś tam widze, czyli jest lepiej niż się spodziewałem. Na razie czytam ekran z odległości 10cm i w okularach przeciwsłonecznych, ale grunt to się nie poddawać.
Edyta:
No i zepsuty telefon sam mi się naprawił.
Dostawiłem nowe krewetkarium Doświetlane najmocniejszym źródłem światła zwanym słońcem. Docelowo maja zasiedlić to akwarium krewetki Crystal Red gradacji S.
W sumie to już trzecie akwarium w tym momencie.
krzycho> Popraw proszę foto - wstaw przez formularz.
W sumie to już trzecie akwarium w tym momencie.
krzycho> Popraw proszę foto - wstaw przez formularz.
Ostatnio zmieniony środa 17 lip 2013, 23:49 przez oko48, łącznie zmieniany 2 razy.