Przymierzam się do zakupu małej, zgrabnej lampy do roweru. Szukam czegoś co nie wymaga wielkich przeróbek (typu nowa piguła itd). Zasilanie 18650, mocowanie do kierownicy. Myślałem o czymś np. na 1 XML + możliwość zalutowania na sinkpadzie i puszczenie troszkę więcej w leda albo jakaś starsza konstrukcja na SST50 itp i mod na MTG2...
Na rower ostatnio zamówiłem convoy s2 xml-t5 5c, też z myślą o ewentualnym modzie. Ma łatwy dostęp do piguły i ogólnie wiele pozytywnych opinii. Nie podoba mi się tylko, że nie ma w czarnej wersji. Jeżeli zaczekasz z 2 tygodnie to mogę napisać krótką recenzję jak już ją dostanę.
jaromas pisze:Na rower ostatnio zamówiłem convoy s2 xml-t5 5c, też z myślą o ewentualnym modzie. Ma łatwy dostęp do piguły i ogólnie wiele pozytywnych opinii. Nie podoba mi się tylko, że nie ma w czarnej wersji. Jeżeli zaczekasz z 2 tygodnie to mogę napisać krótką recenzję jak już ją dostanę.
To ma być typowo rowerowa lampka czy latarka na 18650 + uchwyt?
Ja mam na rowerze 2 latarki L2P 2.8 A + daszek z dyfuzora co by nie razić kierowców.
A od świateł długich mam starą dobrą C8 na XM-L U3 1C puszczoną w 3.7A + włącznik paskowy przy kierownicy.