spotkanie w 3city

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
ologda

Post autor: ologda »

DNF pisze:I moje naleśniki również Cię przygniotą, bo następnym razem już będę :D
Szkoda ,że Ciebie nie było ,jeszcze się nie poznaliśmy osobiście ,a była bardzo fajna rozmowa na temat - Wychodzenia z ciała -.
Poczytałem trochę w sieci o tym ,i muszę się więcej dowiedzieć .
Zabieram się za książki Monroe H. Freedman i na następne spotkanie będę bardziej przygotowany do tego tematu :-)
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Bardzo dziękuję za wspaniałe spotkanie, moje łakomstwo trochę dało mi do wiwatu ale teraz jest już ok ;) , moja pasja to nie tylko latarki ale i poznawanie nowych ludzi, tym razem byli to Grzesiek Ologda wraz z rodziną jak i kobieta Piotra, warto było :wink: . Arek, Asiu, dziękuję Wam za gościnę już nawet nie pamiętam który to już raz. Oskar, zdrowiej brachu , Kamila powinna Ci okłady robić a z czego to się domyślcie :mrgreen: . Tomek, wielki człowieku, nieźle pilotowałeś ten malutki quadrocopter, z niecierpliwością czekam na ten który właśnie budujesz , to dopiero będzie maszyna. Pikom, karkówka była niesamowita a moje łakomstwo troszkę mnie skarciło :twisted: , następnym razem zjem jeszcze więcej :mrgreen: . Było to bardzo udane spotkanie, pamiętam tylko jedną z latarek jakie oglądaliśmy bo tym razem była cała masa innych tematów do poruszenia a mnie gęba się nie zamyka . Szkoda DNF że nie dotarłeś jak Byś był było by jeszcze lepiej.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

A ja powiem tylko tyle, że fajnie było Was widzieć, gadać o wszystkim i jeszcze więcej, ale i po prostu być wśród pozytywnie zakręconych... Oby częściej udawało nam się spotkać i ładować wzajemnie pozytywną energią "chcenia" zamiast rozładowywać się "niemożnością" spotykaną wszędzie dookoła.

A swoją drogą Kocia Hacjenda to naprawdę fajne miejsce na spotkania ;)
Pozdr.
Pikom
oskar

Post autor: oskar »

No podziwiam tę hacjendę, naprawdę można się tam ukryć przed światem i myślę, że nawet służby specjalne miały by kłopot kogoś tam znaleźć, jest niesamowicie, jak bym cofnął się w czasie o parędziesiąt lat a tego najbardziej mi brakuje w tym brzydkim okropnym nowoczesnym świecie.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Awatar użytkownika
Tomek210
Kontakt:

Post autor: Tomek210 »

Żeby jeszcze zasięgu nie było i prąd nosili we wiadrach...

Dojazd rowerem przypłaciłem silnym bólem głowy, który ciągle rośnie, ale nie żałuję.
Dzięki za spotkanie, za gościnę i za przeczekanie deszczu :)
Obrazek
ODPOWIEDZ