Zastępstwo dla ITP A1 - coś się znajdzie ?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

Przy okazji bo zapomniałem , bardzo żałowali pasty między podłożem a pigułą w zasadzie nie było jej wogóle - w ruch poszła MX4 i teraz jest OK :)
elektroda.pl
sss

Post autor: sss »

Widze krzycho że mniej siłowo podszedłeś do sprawy ode mnie:) Nawet nie próbowałem odkrecać za driver (na innych forach pisali że wszystko jest poklejone, a nawet jeden gość grzał głowice palnikiem żeby odkręcić). U mnie też jest miejsce w pigule na 10mm, ale ponieważ chciałem mieć to na xm-l2 i 1,4A w diodę w trybie max, wolałem wziąć miedzianego sinkpada 16mm od grega (tylko tak jak pisałem wcześniej trzeba było lekko piłować i wyrzucić oring - coś za coś).
Krzycho z twojego postu wynika że zostawiłeś oryginalny driver tak? Jak toto świeci na xpg-2 (odczuwalnie jaśniej, szerzej)?
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

sss też widziałem że A1 jest klejona ale widać wersję stalową oszczędzi ;) z początku też chciałem XM-L (jak w Olight i1) ale dla mnie istotna jest seryjna funkcjonalność czyli uszczelki muszą być.

Driver jest seryjny , światła znacznie więcej ale straciła trochę zasięgu obiektywnie.
elektroda.pl
ODPOWIEDZ