Postaw przed wiatrak 2 butelki 2l z zamrożoną wodą, następne 2 niech czekają na zmianę w zamrażarcebulwa11 pisze:Witam w klubie. Poddasze, 2 duże okna, 34,5 stopnia, wiatrak dmucha gorącym powietrzem
Podziel się swoim smutkiem
Gwoli ścisłości ogrzewa sie kuchnie nie mieszkanie - ja tam teraz generalnie siedzę w pokoju, więc sposób jak znalazł. Sam na to nie wpadłem, choć już widziałem takie patenty - wczoraj wstawiłem butelkę do zamrażarki, dzisiaj będzie test.
Rozumiem, że owinięcie butelki papierem i nasączenie wodą wspomoże transfer ciepła? Na pewno działa w odwrotną stronę - kiedy coś wkładamy do zamrażarki.
Rozumiem, że owinięcie butelki papierem i nasączenie wodą wspomoże transfer ciepła? Na pewno działa w odwrotną stronę - kiedy coś wkładamy do zamrażarki.
-
- Kontakt:
- lord_craven
Witam
A mnie się ostatnio wszystko sypie. Najpierw laptop żony, teraz w moim pada przetwornica i podświetlanie coraz częściej gaśnie, niestety z tamtego nie pasuje, próbowałem przłożyć... w nowym lapku żony, włączyły się aktualizacje Win8... i zeżarło mi cały pakiet internetu, do 9-go, mamy ślimaka hamowanego przez żółwia. W ogóle dziś mi wszystko z rąk leciało. No i do tego jeszcze mnie wirus dopadł i od dwóch dni leżę...
Pozdrawiam
A mnie się ostatnio wszystko sypie. Najpierw laptop żony, teraz w moim pada przetwornica i podświetlanie coraz częściej gaśnie, niestety z tamtego nie pasuje, próbowałem przłożyć... w nowym lapku żony, włączyły się aktualizacje Win8... i zeżarło mi cały pakiet internetu, do 9-go, mamy ślimaka hamowanego przez żółwia. W ogóle dziś mi wszystko z rąk leciało. No i do tego jeszcze mnie wirus dopadł i od dwóch dni leżę...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- Calineczka
- Kontakt:
U mnie właśnie ostatnio internet bywa niestabilny, co w okresie sesji jest wyrokiem ( ), kupiłem zestaw startowy na kartę w fioletowej sieci i zamówiłem jednocześnie Aero2 na przyszłość. Nadajnik mam w mieście, zobaczymy jak będzie działać.Calineczka pisze:Pyra, to minie:-)
Internet-zobacz czy Aero2 u Ciebie działa-i masz free do grudnia 2016 roku o ile pamiętam.
Pozdrawiam