spotkanie w 3city
- Calineczka
- Kontakt:
spotkanie w 3city
Witajcie
21 czerwca ma gościć w Trójmieście Midi, a jako że bardzo lubi klimat Paszczy Lwa to proponuję spotkanie by tą okoliczność uczcić
Przypominam, ul. Kwietna 39 w Oliwie:
https://plus.google.com/100996448539559 ... l=pl&hl=pl
Proponuję start o 19tej, co Wy na to?
Kto chętny?
Mam nadzieję, że Artur trochę swoich zabawek nam pokaże....
21 czerwca ma gościć w Trójmieście Midi, a jako że bardzo lubi klimat Paszczy Lwa to proponuję spotkanie by tą okoliczność uczcić
Przypominam, ul. Kwietna 39 w Oliwie:
https://plus.google.com/100996448539559 ... l=pl&hl=pl
Proponuję start o 19tej, co Wy na to?
Kto chętny?
Mam nadzieję, że Artur trochę swoich zabawek nam pokaże....
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 cze 2013, 11:27 przez Calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
Ty też, ty też, przywieź jakieś nowe latarki cudotwórco, pokaż na żywo swoje najnowsze dzieła, ja chwilowo nie mam w planach budżetu na nowe światełka ale planować trzeba nawet z dużym wyprzedzeniem. Nie wiem jak ja ten tydzień przeżyje, w każdym dniu mam multum roboty, czasu mało zwłaszcza na sen brakuje mi czasu, chciałbym się wyspać żeby na spotkaniu być żywy i zamęczyć mistrza midiego swoim gadulstwem.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Dziękuję wszystkim a zwłaszcza Arkowi za zorganizowanie spotkań, było bardzo miło, oby tylko zdrowie następnym razem dopisywało. Pozdrawiam
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt:
Ja już szykuję akcesoria hydrauliczne typu gwintownica klucze nastawne klucze zaciskowe, szlifierkę kątową, następnym razem jak mnie tam wpuścicie to zajmę się waszą studnią ... Była woda, Oskar przyjechał, i ... nie ma wody
- Calineczka
- Kontakt: