Podziel się swoją radością
Gratuluję, jak by nie patrzeć to nowy rozdział w życiu.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dzięki!
Teraz łatwiej znaleźć info o nich na forum.
Teraz łatwiej znaleźć info o nich na forum.
"In the brave new world of the year 2000, a kiss can still break your heart." - Program from Cirque du Soleil's Alegría
Nad tymi gwiazdami jest wszechświat szybujących potworów! Wiedziałaś?
Pierwszy filmik z moim Słodziakiem w roli głównej
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z_TaN1TH ... e=youtu.be[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z_TaN1TH ... e=youtu.be[/youtube]
Sometimes darkness can show you the light
U mnie sesja trwa w najlepsze - 3 egzaminy przede mną, włanie mam krótką przerwę od nauki.
Finalnie umówiłem się na operację oczu we Włoszech - jak dobrze pójdzie pozbędę się swojej "nieuleczalnej" choroby oczu. Co prawda za jej koszt mógłbym sobie kupić chyba kilka ton latarek ale w końcu zdrowia na pieniądze nie da się przeliczyć.
Finalnie umówiłem się na operację oczu we Włoszech - jak dobrze pójdzie pozbędę się swojej "nieuleczalnej" choroby oczu. Co prawda za jej koszt mógłbym sobie kupić chyba kilka ton latarek ale w końcu zdrowia na pieniądze nie da się przeliczyć.
To o czym pisze Kazik brzmi poważniej niż zabieg laserowej korekcji wzroku. Mylę się?
Ja gapiłem się w laser 10 lat temu i mimo pewnych minusów dziś zrobiłbym to samo. Ale to bardzo zależy od wady. Jak ktoś ma -3D to chyba lepiej soczewki.
Ja gapiłem się w laser 10 lat temu i mimo pewnych minusów dziś zrobiłbym to samo. Ale to bardzo zależy od wady. Jak ktoś ma -3D to chyba lepiej soczewki.
"In the brave new world of the year 2000, a kiss can still break your heart." - Program from Cirque du Soleil's Alegría