Podziel się swoją radością
Żeby to już był koniec kurcze, teraz pisanie pracy, sezon w stegnie przede mną dużo ciężkiej fizycznej pracy no i w gdańsku też u mojego pracodawcy ostatnio dużo zleceń a ja się czuję coraz słabiej, coś mnie w ostatnich dniach łapie gardło boli,bóle mięśniowe, coraz mniej sił a powinno ich być coraz więcej bo przecież gdy da się zarobić to we mnie zawsze mobilizowały się ostatnie iskry energetyczne. Muszę gdzieś podładować ogniwa tylko nie wiem gdzie i jak, kawy piję już 4 duże kubki dziennie a i to mało czasem nie daje już rady ale wiem że będzie dobrze. Myślę często o tym jak mogło by być gdybym się przeprowadził 500 km na południowy wschód wesprzeć jednego z naszych kolegów w jego projektach ale to nierealne. Czasem warto odlecieć w marzeniach, zawsze uwielbiałem trójmiasto ale z czasem jak chcę pracować i lepiej zarabiać coraz mniej mi się podoba mój region.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- lord_craven
'Mikołaj, pewnie takDNF pisze:Bocian, Mała chyba wyczuła mojego SMSa do Ciebie
Gratulacje i trzymajcie sięNa wakacyjnym wyjeździe widzę całą trójkę
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
![;)](./images/smilies/oczko.gif)
Sometimes darkness can show you the light
- Calineczka
- Kontakt: